pühapäev, 9. veebruar 2020

Kutmani mälestusvõistlused

Teisipäeval, 4.veebruaril käisime me Tartus, kus toimusid 8.Martin Kutmani mälestusvõistlused.

Tüdrukute U14 teivashüppes püstitas Eliise kolmel korral isikliku rekordi. Kui paar päeva varem oli ta Eesti meistrivõistlustel hüpanud oma rekordiks 2.30, siis seekord alistus kõrgus 2.32 kohe esimesel katsel. 2.42 alistamiseks tuli tal teha kaks katset, aga üle sai ta sellestki kõrgusest. Kõrgus 2.52 alistus aga kohe esimesel üritusel ja seega parandas Eliise oma isiklikku tippmarki 22 sentimeetriga! Selle tulemusega oli ta teine. U14 vanuseklassi hooaja edetabelis tõusis ta selle tulemusega koguni kolmandaks!


Poiste U16 vanuseklassis tegi igati korraliku võistluse Laur. 60 meetri jooksus sai ta esimest korda aja alla 8 sekundi - 7,98. Isiklik rekord paranes 5 sajandiku võrra. 18 võistleja arvestuses andis see 7.koha. Endiselt jääb suur varu starti, sest 10 meetri peal oli ta oma jooksus veel kindlalt viimane. Lõpuks lõpetas ta oma jooksu aga koguni esimesena! Seejärel rõõmustas Laur meid kaugushüppes, kus ta tegi selle talve esimese korraliku võistluse ja hüppas oma uueks siserekordiks 5.39. Selline tulemus andis 4.koha, poodiumile oleks viinud 5 sentimeetrit pikem hüpe. Tore oli see, et kõik hüpped olid stabiilsed - 5.36, 5.39, 5.33, 5.39. 

Väga head jätkuvat vormi näitas tüdrukute U16 vanuseklassis kaasa teinud Greete-Liis. 60 meetri jooksus jäi isikliku rekordi kordamisest puudu vaid 1 sajandik - ajaks 8,61. Kaugushüppes sündis aga isiklik rekord 4.96! Greete-Liis alustas võistlust 4.69ga, seejärel tuli tulemuseks 4.54. Kolmandas voorus hüppas ta juba 4.83 ja viimases voorus 4.96. Sellega oli ta paremuselt neljas. Poodiumile pääsemisest jäi puudu 4 sentimeetrit.  Grethe Karoline võistlus seekord nii hästi ei õnnestunud. 60 meetri jooksus sai ta ajaks 8,51 ja kauhgushüppes tulemuseks 4.73. Tema võistlemist segas valu teinud selg. 

Naiste 300 meetri jooksus tegi kaasa Ann Marii, kes oodatud jooksu paraku näidata ei suutnud. Jooks oli algusest peale väga ettevaatlik ja arg. Selliselt joostes head tulemust loota muidugi pole võimalik. Ajaga 41,07 oli ta kokkuvõttes seitsmes. Naiste teivashüppes võistles Carlyn, kelle tulemuseks jäi 3.22. Positiivse poole peale saab panna selle, et esimest korda julges ta hüpata jäigema teibaga, mida trennis kätte ei ole julgenud võtta. Ainult võistlustel sellega hüpates on muidugi keeruline tehniliselt hüppeid klappima saada.  Ann Marii ja Carlyni esituses ootaks juba järgmistelt võistlustelt oluliselt paremaid tulemusi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar