esmaspäev, 27. jaanuar 2020

Eesti karikavõistlustest

Pühapäeval toimusid Tallinnas Eesti karikavõistlused. Meie sportlastest olid kõige paremas hoos tõkkejooksjad. 

Poiste 60 meetri tõkkejooksust võttis osa Karl-Martin, kelle isiklik rekord enne võistlusi oli 8,79. Viimasel ajal trennideski väga hästi jooksma hakanud Karl-Martin parandas Tallinnas isiklikku rekordit lausa 29 sajandikuga. Tulemus 8,50 tõi ka alavõidu! Eriti tore on veel tõdeda, et jooks ei olnud tehniliselt kaugeltki mitte ideaalne ning trennis on jooksud veelgi paremini õnnestunud. Loodetavasti õnnestub peagi üks väga hea jooks veel kokku panna. Veel tegi Karl-Martin kaasa 200 meetri jooksus, kus püstitas samuti isikliku rekordi 24,49. Rekord paranes 10 sajandikuga. Kokkuvõttes tõi see kuuenda koha.

 Foto: Marko Mumm



Tüdrukute 60 meetri tõkkejooksu starti asus Carlyn, kelle isiklik rekord enne jooksu oli 9,47. Kokku toimus kolm jooksu ja teises jooksus startinud Carlyn võitis oma jooksu uue isikliku rekordiga 9,18. Sarnaselt Karl-Martinile parandas ka tema oma isiklikku rekordit 29 sajandikuga! Kokkuvõttes oli Carlyn selle tulemusega viies. 

Poiste kaugushüppes oli Hanno 6.15ga neljas. Hanno oli pikalt tervisega hädas, aga saab nüüd jälle korralikult harjutada. Loomulikult ei ole praegu vorm midagi erilist, aga ehk õnnestub meil natukenegi teravamaks seisu saada Eesti meistrivõistlusteks. 

Teise tubli võistluse järjest tegi Pilleriin, kes tüdrukute kõrgushüppes ületas kõrguse 1.53 avakatsel. See andis talle kuuenda koha. Äsja Pärnus toimunud võistlustel viis ta oma rekordi 1.55ni, parandades nii suvist tulemust 10 sentimeetriga. Seekord hüpped uuel rekordkõrgusel ei õnnestunud ja 1.56 veel ei alistunud. U16 vanuseklassi paremik hüppab praegu 1.60 lähedal, seega on Pilleriinil väga vähe puudu, et oma vanuseklassis kõrgesse mängu sekkuma hakata! Tuletan meelde, et aasta aega tagasi ei ületanud Pilleriin oma vanuseklassi meistrivõistlustel isegi algkõrgust 1.35. Seega on toimunud väga tubli edasiminek! Kõrgushüppes tegi kaasa ka Greete-Liis, kes 1.50 ületamisega sai kaheksanda koha. 

Poiste 60 meetri ja 200 meetri jooksus püstitas uued isiklikud rekordid Uku.  60 meetri jooksus sai ta 12.koha 7,72ga (eelmine rekord 7,91). 200 meetri jooksus oli kohaks 20, aga rekord sündis siingi - 25,84 (eelmine rekord 26,10).

 Foto: Marko Mumm

Tüdrukute 4x200 meetri teatejooksus sai meie teatenelik 11 võistkonna arvestuses 5.koha ajaga 1.51,06. Esimest vahetust jooksis meil Kätlin, teist Grethe Karoline, kolmandat Carlyn ja neljandat Mari Silvia.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar