reede, 2. juuni 2017

Võistlustulemusi

Käesolev nädal on olnud väga väga kiire ning seetõttu ei ole mul olnud võimalust siia teha väike kokkuvõte ka eelmise nädalavahetuse võistlustest. Parandan selle vea nüüd, sest juba homme ootavad meid ees uued võistlused.

Laupäeval toimus Pärnu Rannastaadionil TV10 olümpiastardi neljas vabariiklik etapp, kus meie noored olid väga tublid ja saavutasid palju häid kohti ning tulemusi.

Meie kõige edukamaks osutus vanemate poiste vanuseklassis kaasa teinud Karl-Martin, kes jõudis nii palliviskes kui ka kettaheites kolme parema hulka! Kettaheites sai ta kirja 31.59 ja palliviskes 67.87. Mõlemad tulemused andsid talle kolmanda koha ning tähistasid uut isiklikku rekordit!

Autasustamisele ehk kuue parema sekka jõudsid veel ka Agneta ja Karolin. Agneta hüppas nooremate tüdrukute kaugushüppes uue isikliku rekordi 4.62, mis andiski kuuenda koha. Kuuendaks tuli nooremate tüdrukute palliviskes Karolin, kes püstitas samuti uue isikliku rekordi 43.66! 

Nooremate poiste palliviske finaali jõudis Tristan, kes tulemusega 50.25 sai lõpuks kaheksanda koha. 

Vanemate poiste kettaheites tegi lisaks Karl-Martinile kaasa ka Andry, kes tulemusega 26.88 jõudis 12.kohale. Kokku tegi kaasa lausa 54 kettaheitjat. Palliviskes jäi Andry tulemuseks 53.45. Nooremate poiste 1000 meetri jooksus sai Georg ajaks 3.36,32. 58 jooksja arvestuses tuli Georg sellega 27.kohale. Vanemate tüdrukute palliviskes jäi Carlyni parimaks 47.76, mis paraku finaali ei viinud. Finaalipääs jäi 53 sentimeetri kaugusele ning leppida tuli 11.kohaga. Nooremate tüdrukute kaugushüppes tegi lisaks Agnetale kaasa ka Greete-Liis, kelle tulemuseks jäi 4.28. Selline tulemus andis 63 hüppaja seas 21.koha. Palliviskes jäi Greete-Liisil parimaks 34.07 (25.koht). 



















Paljude fotode autor on Marko Mumm

Pühapäeval toimusid aga Rannastaadionil Eesti teatejooksude meistrivõistlused, kus meie meeskond koosseisus Marko Kaare, Jakob Ristimets, Rauno Kirschbaum ja Timo Tiismaa saavutasid ajaga 42,50 4x100 meetri teatejooksus neljanda koha. Medalist jäi lahutama 14 sajandikku. Meie naiskond oli kokkuvõttes kaheksas ajaga 50,96. Joosti koosseisus Ramona Metsäranta, Ethel Silla, Carol Annuk ja Anete Siman.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar