pühapäev, 27. märts 2016

Laagri lõpp läheneb

Täna on laagri üheteistkümnes päev. Koos tänasega on meid siin ees ootamas veel 4 täispikka päeva ning siis asume juba Eesti poole teele. 

Treeningtingimused on olnud väga head. Kiidan taas siinseid jooksuradasid, sest need on tõepoolest väga head. 2 kilomeetrine ring koos tõusude ja languste ning pikkade sirgetega pakuvad võimalusi läbi viia väga erinevaid treeninguid. Olen laagris viiendat aastat järjest ning siinseid treeningtingimused märtsikuisteks mahutrennideks on parimad. 

Lisaks on meil olnud rannatreeninguid, mis suures osas on koosnenud trepijooksudest. Siin on kokku 130 trepiastet ning korralikke konditsioonitreeninguid on seal väga hea läbi viia. Sellised trepid võiksid ka Pärnus kusagil olemas olla, nädalas kuni 2 sellist treeningut annaks väga palju juurde küll.

Vahepeal vahetasime elukohta. Kuna meie villa oli juba ammu broneeritud alates 25.märtsist, pidime elukohta vahetama. Kui enne elasime kõik ühe katuse all, siis nüüd on meie kasutuses kolm korterit, mis kõik asuvad siiski üksteisele väga lähedal. Asukoht on jooksuradadele ja rannale veelgi lähemal. Üks elukoht asub lausa paarikümne meetri kaugusel krossirajast ning aknast välja vaadates saab teiste treeninguid edukalt pealt vaadata.

Jooksuradadel on rahvast palju, aga kuna ring on pikk ja lai, siis keegi kellelegi ette ei jää ning ruumi jagub kõigile.

Laagri seltskond on siiani saanud enam-vähem normaalselt hakkama omavahel. Olen saanud seda seltskonda paremini tundma ka õppida. Varem puudus selleks lihtsalt selline võimalus. Osade kohta saab kindlasti öelda positiivseid asju, mõni on jällegi laagris esinenud alla oma taseme. Eks suvel tulemusi vaadates saame parema ülevaate, kes kui palju siin laagris endast välja pigistada suutis. Aga selge on see, et kõik ei ole suutnud endast maksimumi anda. Ehk toovad laagri viimased päevad selles osas veel muutusi.

Täna ootab meid ees laagri teine ja ühtlasi ka viimane staadionitreening. Järelejäänud kolm treeningpäeva veedame krossirajal ja rannas. 

Ilmadega on meil vedanud, sest siin on olnud tõesti mõnusalt soe ja vägagi kuiv. Paaril päeval on sadanud vihma, aga pooleli olime sunnitud jätma vaid ühe rannatreeningu ning sedagi põhjusel, et hoovihma tulemusena muutusid trepiastmed liiga märjaks. Õhtul tegime trepijooksud siiski järgi, nii et tegemata pole meil midagi jäänud.


Kui õnnestub, üritan tänase päeva jooksul siia postitusele juurde lisada ka mõned pildid. Siinne internet ei ole sugugi sarnane sellele, millega oleme Eestis harjunud, nii et pildimaterjali lisamine jääb suuresti järgmise nädala lõppu, kui tagasi Eestis oleme.






















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar