pühapäev, 21. veebruar 2016

Noorsoo vanuseklassi meistrivõistlustelt 2 medalit

Tartus toimunud Eesti juunioride ja noorsoo meistrivõistlustel võitis noorsoo vanuseklassis Karl kaks hõbemedalit. Avapäeval osales Karl 3000 meetri jooksus, kus ta oli kuldmedalis kinni veel viimase meetrini. Viimasele ringile minnes edestas Karl lähimaid konkurente ca 30 meetriga. Tagant tegi üks konkurent aga marulise lõpuspurdi ning jõudis Karlist mööda täitsa viimasel meetril. Kuld võideti 8.58,56ga, Karli aeg oli 8.58,80. 

Teisel päeval osales Karl 1500 meetri jooksus, kus teenis 4.09,03ga samuti hõbeda. Esikoht jäi 3,22 sekundi kaugusele. 

Meie juunioride võistlus sel korral paraku ebaõnnestus. 60 meetri jooksus tegi Lucas valestardi, Martin sai ajaks 7,72 (rekordist jäi lahutama 3 sajandikku). 60 meetri tõkkejooksus jooksis Lucas ühte tõkkesse väga tugevalt sisse, mille järel kaotas ta tasakaalu ja kiiruse. Kuidagi suutis ta küll jooksu jätkata, aga korralikku tulemust enam teha polnud võimalik. 

300 meetri jooksus sai Lucas ajaks 40,20, Martin diskvalifitseeriti raja lühendamise tõttu.

Homme toimuvad meie hallis Pärnu Spordikooli C vanuseklassi meistrivõistlused. Järgmisel nädalavahetusel toimuvad Tallinnas Eesti talvised meistrivõistlused ning  5-6.märtsil toimuvad Tallinnas Eesti B,A, juunioride mitmevõistluse meistrivõistlused!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar