pühapäev, 28. veebruar 2016

Eesti meistrivõistlused, II päev

Eesti talviste meistrivõistluste teisel võistluspäeval olid meil meeste 200 meetri jooksus stardis Jakob ja Henri. 

Nagu eelnevalt sai öeldud, oli Jakob oma isikliku rekordiga stardinimekirjade põhjal 18 ja Henri 22.kohal. Poisid esinesid aga korralikult. Jakob oli kokkuvõttes üheteistkümnes ajaga 22,84. Tegu on ta siserekordiga, suvel joostud isiklikust rekordist jäi lahutama aga 3 sajandikku. Henri tegi väga korraliku jooksu, püstitades väga tugevas konkurentsis uue isikliku rekordi 23,00! See aeg andis talle 14.koha. Sellest talvest pärit isiklik rekord paranes lausa 37 sajandikku! Ja kui vaadata veel Henri suvist 200 meetri aega - 24,04 ja eelmise talve parimat tulemust - 24,40, jääb vaid üle tõdeda, et ta on teinud väga suure arenguhüppe! 

Kuigi A vanuseklassi edetabeli liidriks Jakob täna ei tõusnud, suutis ta edetabeli liidrit täna 1 sajandikuga siiski edestada, olles kiireim A vanuseklassi võistleja! Hooaja edetabelis hoiab Jakob pärast tänast sel distantsil teist ja Henri kolmandat kohta!

Külmetushaigusega kimpus olnud Karl tegi ka teisel päeval korraliku etteaste, seekord siis meeste 3000 meetri jooksus, tulles 24 jooksja hulgas 7.kohale ajaga 8.53,90.  Aeg oli 5 sekundi jagu nobedam eelmise nädala Eesti noorsoo vanuseklassi meistrivõistluste jooksust. Ka eilne 1500 meetri aeg oli 5 sekundit kiirem nädala tagusest jooksust.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar