pühapäev, 26. aprill 2015

murdmaajooksul käidud

Eilne jooksuilm Elvas oli suurepärane. Oli soe ning päikesepaisteline. 

Esimesena asus meil starti Hanna, kes jooksis neidude A vanuseklassi 2 kilomeetri jooksu. See oli Hannale esimene kord olla stardis nii pikal distantsil, seega võtsime jooksu rohkem õppetunnina. Välja tuli igati korralik jooks ajaga 8.23, mis andis 7.koha. 

Järgmisena asusid jooksma B klassi tüdrukud, kes olid paigutatud kahte jooksu. Esimeses jooksus startisid Ramona ja Anett Maria. Võimsa lõpuspurdiga lõpetas jooksu teisena Ramona, kes sai ajaks 3.55. Anett Maria oli oma jooksu kuues ajaga 4.11. Teises jooksus tegi kaasa Ann Marii, kes osales nendel võistlustel eriloa alusel, kuna ta on alles C vanuseklassi esindaja. Jooksu lõpetas ta kümnendana ajaga 3.49. Kokkuvõttes tähendas see, et Ann Marii sai kahe jooksu peale 11.koha, Ramona oli 13 ja Anett Maria 21. 

Viimasena asus jooksma Karl, seda noorsoo klassi 4 kilomeetri jooksus, mille ta lõpetas ajaga 12.50, mis andis neljanda koha.

Järgmise võistlusstardi teeb meil Karl, kes osaleb 1.mail Viljandi järve jooksul, mis on ühtlasi ka Eesti meistrivõistlused murdmaajooksus pikal distantsil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar