reede, 17. aprill 2015

Homsest koolituspäevast

Nonii, homme on see päev siis käes ning Sütevaka aula on valmis teid kõiki vastu võtma. Hetkeseisuga on tulemas 30 minu treeninggruppide sportlast, lisaks osa lapsevanemaid ning külalisi mujalt. Kokku on registreerinud pisut üle 50 inimese. 

Homme algab esimene loeng kell 12.30. Palun kõigil pisut varem kohal olla. Kuna rahvast on omajagu, saavad paremad istekohad ju need, kes varem kohal. Lisaks ei oota me kellegi saabumist ja alustame täpselt 12.30. Võta kaasa pudel juua ja vajadusel mingit näksi. Päeva jooksul on mitmeid 5-10 minutilisi pause, lisaks üks 25 minutiline puhkepaus (15.40-16.05). Kohapeal saab hommikul juua kohvi ja süüa saiakest. 

Palun kõigil algusest lõpuni kohal olla. Siis saate ka Eesti Kergejõustikuliidu tunnistuse. Lisaks oleks tore, kui loengute käigus tekiks teil palju küsimusi. Mida rohkem te küsite, seda parem. Näidake üles huvi ja aktiivsust, sest lõppkokkuvõttes on kogu homne päev mõeldud just teie jaoks! Kõige paremaid küsimuste esitajaid premeerin ühe Altiuse meenega. Kõigile on ette teada esinejad ning võimalik on huvitavaid küsimusi ka ette mõelda. Kel tekib aga ettekannete ajal küsimusi, saab neid samuti julgelt küsida. Ootan aktiivset osavõttu!!!

Kohtumiseni homme!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar