reede, 19. detsember 2014

Võistlustest

Kolmapäeval toimusid Tallinnas Audentese spordiklubi jõuluvõistlused, kust võtsid osa ka meie spordiklubi sportlased. Tehti väga häid tulemusi.

Poiste A vanuseklassi 60 meetri jooksus sai Martin K. ajaks 7,99 ja Lucas 8,14 sekundit. Väljaspool arvestust tegi kaasa Jarmo, kes jooksis välja igati korraliku 7,27. Isikliku rekordi jooksis Kristjan - 7,61. 

Poiste B 60 meetri jooksus tegi väga hea eeljooksu Jakob, kes sai ajaks 7,45. See aeg viis ta teisena finaaljooksu, mille ta lõpetas teisena ajaga 7,52. Finaalis tegi ta jalale haiget, aga õnneks tundub tänaseks, et väga tõsine asi ei ole. Aeg 7,45 on aga nii heast klassist, et eelmisel talvel oleks selle tulemega tulnud Eesti B vanuseklassi meistriks!

Üllatuse pakkus meile teine b klassi sprinter Henri, kes käis oma esimesel võistlusel ja jõudis kohe finaali. Oma eeljooksu ta võitis 7,66 sekundiga ning finaalis parandas seda aega veelgi - 7,58! See tulemus andis viienda koha. Ning Henri on veel ka järgmisel aastal b vanuseklassis. Hans jooksis isiklikuks rekordiks 8,01.

C vanuseklassi poiste 60 meetri finaali pääses Jürgen, kes eeljooksus sai ajaks 8,08. See aeg viis ta viiendana finaali, kuhu ta aga jooksma ei läinud jalavalu tõttu.

Tüdrukute B vanuseklassi 60 meetri jooksus püstitasid nii Liisbet kui Hanna isikliku rekordi. Liisbet jooksis 8,28 ja Hanna 8,42. Liisbet pääses selle tulemusega ka finaali, kus ta tuli ajaks 8,32 neljandaks. Hanna tulemus oli 30 tüdruku hulgas kümnes.

Sama vanuseklassi kaugushüppes püstitasid tüdrukud taas isiklikud rekordid - Hanna hüppas 5.18 ja Liisbet 5.15. Tihedas konkurentsis saavutati neljas ja viies koht. Mõlemad tüdrukud hüppasid kolmel katsel üle 5 meetri!

Tüdrukute C vanuseklassis jätkas rekordite purustamist Ann Marii, kes kohe oma 60 meetri eeljooksus püstitas rekordi 8,25ga. Teisena finaali pääsenud Ann Marii jäi seal ülinapilt ilma esikohast, aga teise koha tõi aeg 8,28 sellegipoolest. Esimesena jäi finaalist ehk kuue parema seast välja Vanessa, kes jooksis isikliku rekordi 8,64. Neli sajandikku kiirem aeg viinuks ta finaali. Ramona oli kokkuvõttes samuti rekordiga 8,69 üheksas. Kokku osales 58 tüdrukut!

Kaugushüppes tegid kõik kolm väga hea võistluse. Oma viimase katsega hüppas võimsa isikliku rekordi Ann Marii, kelle tulemus 4.92 andis teise koha. Vanessa oli seitsmes 4.73ga ja Ramona kaheteistkümnes 4.42ga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar