laupäev, 20. detsember 2014

7.Karel Leetsari mälestusvõistlused





27. detsembril ehk siis nädala aja pärast laupäeval, toimub meie Pärnu kergejõustikuhallis (uue nimega Pärnu Linna Spordikooli kergejõustikuhallis) seitsmes Karel Leetsari mälestusvõistlus. 

Karel Leetsar oli Spordiklubi Altiuse noor kõrgushüppaja, kes hukkus tööõnnetuses 2008.aastal. Tundsin Karelit isiklikult ja seetõttu võtsin oma südameasjaks mälestusvõistluse korraldamise. Väikesest ja hubasest kergejõustikuvõistlusest on aastate jooksul välja kasvanud äärmiselt kõrgetasemeline võistlus, mille tipuks on olnud isegi Eesti rekordite püstitamised. 

Järgmisel laupäeval teevad võistlustel kaasa näiteks Rait Veesalu, meie klubi sprinter, kes nüüd elab ja treenib Norras. Rait osales suvel Zürichis Euroopa meistrivõistlustel ja püstitas 4x100 meetri teatemeeskonna koosseisus uue Eesti rekordi! Kaasa teeb meie klubist üles kasvanud kaugushüppaja Rain Kask, kes 2013.aasta suvel hüppas lubatust suurema taganttuule toel täpselt 8 meetrit! Kaasa teeb samuti meie klubist tuule tiibadesse saanud Jaak-Heinrich Jagor, kes jooksis samuti suvel Euroopa meistrivõistlustel 400 meetri tõkkejooksus. Kuulitõuke ringis teevad kaasa Kätlin ja Kert Piirimäe. Kert tõukas alles sel kolmapäeval Tallinnas uue A vanuseklassi kuulitõuke Eesti siserekordi 19.07. Eelmine rekord oli tõugatud just Pärnus 2 aastat tagasi, Ats Kiisa poolt! Kas näeme meie võistlustel taas ühe Eesti rekordi sündi? Naiste 60 meetri jooksus ja kaugushüppes osaleb Maarja Kalev, kes krooniti suvel Eesti meistriks 100 meetri jooksus, kui ta jooksis välja Eesti kõigi aegade neljanda tulemuse! Lahtine on veel Eesti aasta naiskergejõustiklaseks valitud Eleriin Haasa kaasa tegemine. Kui jalg lubab tal hüpata, siis ta ka hüppab. Kui ta peab aga võistlemisest loobuma, on ta lubanud võistluspäeval kindlasti kohal olla! Seega saavad noored kergejõustiklased aasta parimalt autogramme küsida!


Kavas on lisaks täiskasvanute aladele ka laste 60 meetri jooksud (eeljooksud + finaalid). Autasustakse kolme erinevat vanuseklassi: C klass (sünniaastad 2001-2002), D klass (sünniaastad 2003-2004) ja E klass (sünniaastad 2005-2006). Iga vanuseklassi parimat poissi ja tüdrukut autasustatakse võistluste medali, karika, maiustuse ja diplomiga, teise ja kolmanda koha saanud sportlast medali, maiustuse ja diplomiga. Võistlustele registreerimine toimub kuni 25.detsembrini! Registreerimine toimub meili teel (romet.mihkels@mail.ee) või telefonil 56 625 246. Registreeruma peavad kõik 25.detsembriks, kes tahavad võistlema tulla!


Meie tänavust võistlust toetavad Pärnu linn, Eesti Kergejõustikuliit, Eesti Kultuurkapital, A Le Coq, Wendre, Pajo Print, Sportland, Petersport, Pärnu mets, Biotrend, Pärnu Linna Spordikool. Võistlused algavad avamisega 27.detsembril kell 12.40, esimesed alad lähevad lahti kell 13.00. Võistlust tuleb avama Pärnu abilinnapea Jane Mets!

Üleskutse kõikidele minu õpilastele ja nende vanematele!

Olen väga tänulik, kui leiate aega sel päeval, et tulla meie ettevõtmist toetama! Olete oodatud kogu perega meie kergejõustikuhalli, pealtvaatajatele toome kohale ka istumiseks pinke. Olen ka tänulik, kui leiate võimaluse võistlustele tulla kohe avamiseks, mitte ainult lastejooksude ajaks. Sissepääs halli on tasuta! 

Loodan, et kõik võtavad kaasa oma vanemad ja/või sõbrad. Igaüks saab anda oma panuse, et võistlus oleks suurejoonelisem. Siis on korraldajatel seda järgmisel aastal ka lihtsam korrata, kui me näeme, et kogu spordiklubi hoiab kokku!

Kohtumiseni 27.detsembril Pärnu Linna Spordikooli kergejõustikuhallis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar