reede, 12. september 2014

Võistlushooaja lõpetamine

Suvine võistlushooaeg, mis sai meil alguse juba maikuus, on jõudmas lõpusirgele. Jääb veel viimane võistlus staadionil ja see toimub juba homme Kilingi-Nõmme staadionil, kus peetakse ühepäevane mitmevõistlus.

Meestel on kavas 8-võistlus, kus tuleb läbida 100 meetri jooks, kaugushüpe, kuulitõuge, kõrgushüpe, 400 meetri jooks, kettaheide, odavise ja 1500 meetri jooks. Traditsioonilisest kümnevõistluse aladest jäävad välja 110 meetri tõkkejooks ja teivashüpe.

Naistel on kavas 6-võistlus, mis koosneb kõrgushüppest, kuulitõukest, 200 meetri jooksust, kaugushüppest, odaviskest ja 800 meetri jooksust. Ka siin ei tule läbida 100 meetri tõkkejooksu, mis muidu naiste mitmevõistluse alade hulka kuulub.

Kui juba eelmisel aastal tegid mõned meie klubi noored kaasa nendel võistlustel, siis sel korral läheme pikka võistlushooaega lõpetama juba suurema seltskonnaga. Tüdrukute B vanuseklassis on homme stardis Hanna, Liisbet, Kristi ja Carol. Noormeeste A vanuseklassi mitmevõistluses stardib Jan. Meeste kaheksavõistlust asuvad tegema Jaagup, Kristjan, Madis, Jarmo ja juba vanad tegijad Andre, Henry ja ka mina ise. Kuna homsel võistlusel on põhirõhk sellel, et kõigil oleks lõbus ja seltskond oleks hea, siis otsustasin ka ise 14 aastase vaheaja järel taas mitmevõistlust proovida. Saab olema huvitav väljakutse meile kõigile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar