pühapäev, 21. september 2014

Soojalt riidesse!

Uue nädala ilmaennustus näitab, et suvi on selleks korraks läbi saanud. See omakorda tähendab seda, et vastavalt ilmamuutustele peab muutuma ka sportlaste riietus. Esmaspäeval ja teisipäeval ükski grupp veel sisehallis trenni ei tee. Teisipäeval vaatame järgnevate päevade ennustuse uuesti üle ja siis saab kolmapäeva ja neljapäeva kohta ka ühtteist paika panna.

Jahedam ilm ei tähenda aga seda, et trenni ei ole mõtet tulla! Riietuge vastavalt ilmastikule. Selga mitu kihti riideid. Lühikeste pükste ja särgiga enam trenni ei tule! Trennid toimuvad ka siis, kui sajab vihma!

Ärme kiirusta sisehalli kolimisega. Meid ootab ees 6-7 kuud treeninguid sisehallis, katsume olla väljas kuniks vähegi veel saab. 

NB! Kõik need, kellel on elukoht väljaspool Pärnu linna, peavad tooma HILJEMALT KOLMAPÄEVAKS kohalikust omavalitsusest garantiikirja Pärnu Linna Spordikoolile. Osad on selle juba ära teinud, osad veel mitte. Kiirustage!

Ja kellel ei ole veel spordiarsti juurde aega pandud koormustestiks, siis palun esimesel võimalusel koormustestile ennast registreerida Pärnu haiglas. Info puudutab neid, kes on sündinud 2000.aastal või varem.

Ja lõpetuseks tahan kiita mõningaid spordipoisse ja tüdrukuid, kes on septembris pidevalt trennis käinud ja seal aktiivselt ka kaasa teinud. Kõige nooremast grupist tahan kiita Carmenit, Kätlinit ja Lauri. Teisest grupist Ann-Mariid, Vanessat, Mikku ja kõige vanemast grupist Liisbeti, Hannat, Kristit. Jätkake samamoodi! Teistelt ootan selles osas arenguhüpet!

Kohtumiseni 22.septembril Koidula staadionil ja kuna lubab ka vihmasadu, siis vastav riietus selga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar