pühapäev, 24. august 2014

Võistlustulemusi

Sel nädalal on toimunud mitu võistlust meie sportlaste osavõtuga. Teen lühikese kokkuvõtte ka tulemustest.

Kolmapäeval, 20.augustil käisime Kuusalus, kus toimusid kohaliku valla meistrivõistlused. Ilm oli väga muutlik, kaugushüppe ja 200 meetri ajal oli väljas päike ja sooja oli igati piisavalt. Küll puhus väga tugev tuul (kaugushüppes tagant, 200 meetri lõpusirgel vastu). Hiljem kõrgushüppe ja odaviske ajal hakkas aga tugevalt vihma sadama, temperatuur kukkus märgatavalt, lõi äikest ja müristas. Võistlus peatati peaaegu 45ks minutiks.

Naiste kaugushüppes osales Minni, kes hüppas oma parimal katsel 5.52 (taganttuulega 3,7m/sek, seega edetabelikõlbulik see kahjuks ei ole). See oli ka päeva pikim hüpe naiste seas. Meeste 200 meetri jooksus sai Jarmo teise koha ajaga 23,3 (käsiaeg). 


Neljapäeval, 21.augustil võistles Tallinnas Hiiu Staadionil Karl, kes osales Nõmme seeriajooksu IV ehk finaaletapil. Kavas oli 1500 meetri jooks, kus Karl tuli teiseks ajaga 4.10,7. Seeriajooksu kokkuvõttes tuli Karl samuti teisele kohale 2225 punktiga. Auhinnaks sai ta Euronicsi rätiku ja mp3 mängija. 

Laupäeval, 23.augutil osalesid Hanna, Liisbet ja Kristi aga Surjus Rohelise Jõemaa mängudel, kus nad esindasid Paikuse valda. Surju staadionil ei ole meie klubi sportlased varem võistlemas käinud, seega on ka see viga parandatud. Kavas oli 60 meetri jooks (asfaldi peal tossudes ja püstistardist), kaugushüpe (Rezdor tüüpi plaatidel, kus saab edukalt naelikutega hüpata), kuulitõuge ja krossijooks 500 meetrit.

Kõigil neljal alal maitses võidurõõmu Liisbet. 60 meetri jooksu võitis ta 8,3 sekundiga. Kaugushüppe võitis 4.92ga, kuulitõuke uue isikliku rekordiga 9.96 ja 500 meetri krossijooksu ajaga 2.10.
Hanna tegi kaasa kaugushüppes ja kuulitõukes, kus tuli mõlemal alal teisele kohale. Kaugust hüppas ta 4.88 ja tõukas kuuli 9.74. Kristi oli 60 meetri jooksus neljas 9,1ga. Kaugushüppes ta tulemust kahjuks kirja ei saanud, kuna astus kõik neli katset üle. Kuulitõukes tuli ta isikliku rekordiga kolmandaks, tõugates viimases voorus 8.12. 500 meetri krossijooksus tuli ta samuti teiseks, kaotades Liisbetile pisut enam kui 5 sekundit. 
Lisaks tegid kõik kolm kaasa pendelteatejooksus, kus kaotati korra küll teatepulk, ent tuldi sellegipoolest neljandale kohale.
Nii et tüdrukud tegid igati hea võistluse. Ilm oli eile Surjus lausa ideaalne võistlemiseks.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar