esmaspäev, 25. august 2014

25.Rukkilillemängud

Homme ja ülehomme on ees ootamas veel viimane suurem võistlus, pärast mida saame hakata vaikselt pikka võistlushooaega väiksemate võistlustega kokku tõmbama.

Järjekorras juba 25.Rukkilillemängud toimuvad teisipäeval ja kolmapäeval Tallinnas, Kadrioru staadionil. Võistlema asuvad:

Meesjuuniorid
Jaagup ja Kristjan 200 meetri jooksus ning Madis kolmikhüppes. Kõik need alad on kavas teisipäeval.

Poiste B vanuseklass
Jakob teeb kaasa 200 meetri jooksus (teisipäeval) ja 110 meetri tõkkejooksus ning kolmikhüppes (kolmapäeval).

Tüdrukute B vanuseklass
Liisbet teeb kaasa teisipäeval kõrgushüppes ja kolmapäeval 100 meetri tõkkejooksus ja kolmikhüppes. Hanna teeb teisipäeval kaasa 200 meetri jooksus ja kolmapäeval 100 meetri tõkkejooksus ja kolmikhüppes.
Kristi teeb esimesel päeval kaasa 200 meetri jooksus ja teisel päeval 100 meetri tõkkejooksus. Carol osaleb teisipäeval 200 meetri jooksus ja kolmapäeval kolmikhüppes.

Tüdrukute C vanuseklass
Vanessa osaleb 100 meetri jooksus ja 80 meetri tõkkejooksus ning kaugushüppes. Elisa ja Ann Marii osalevad 100 meetri jooksus, 80 meetri tõkkejooksus ning 600 meetri jooksus. Ramona teeb kaasa 100 meetri ja 600 meetri jooksudes.


Buss väljub teisipäeval kell 9.00 Spordihalli eest Riia maantee äärest (Maxima ja Selveri vahelt). Kaasa võistlusriietus, pikk dress, riietus vihmakaitseks, naelikud. Kindlasti võta kaasa mitu paari sokke. Vahetult enne oma starti kuivad sokid jalga saada annab märja ilma korral väga hea enesetunde. Vaata endale kaasa midagi söögipoolist, kuigi ka Selver on staadioni kõrval olemas.

Minu andmetel tulevad pärast homset võistluspäeva Pärnusse tagasi Ramona, Carol, Jaagup, Kristjan, Madis. Teistel peaks Tallinnas ööbimiskoht olemas olema. Tagasiteed alustame ca 17.15.

Teise päeva sõiduaja paneme paika homme kohapeal. Kolmapäeval sõidavad Pärnust Tallinna Carol, Ramona. Tagasi tuleb meid juba rohkem.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar