kolmapäev, 2. juuli 2014

Kalami mälestusvõistlusest

Eilsed ilmastikuolud ei soosinud väga häid tulemusi. Kui vihm andis võistluste alguseks järgi, siis sooja oli vähe ja nii tuli sportlastel hakkama saada 12 kraadise soojusega. Kindlasti jätab selline temperatuur oma jälje ka tulemustele.

Meeste 100 meetri jooksus tuli Eesti rekordimehe Marek Niidu järel teiseks Rait, kelle aeg oli eile 10,90 sekundit. Viimaste jooksudega on Rait kindlustanud omale koha Eesti teatejooksu koondises, mis koguneb juba järgmisel nädalal, et veel teatevahetusi harjutada ja seejärel Zürichi Euroopa meistrivõistluste kohta püüdma hakata. Kui kõik läheb hästi, õnnestub meil augustikuus teleri vahendusel kaasa elada Eesti teatevõistkonna jooksule, kus peaks siis jooksma ka Rait.

Eilne võistlus ei õnnestunud Jaagupil. 100 meetri jooksus sai ta ajaks 11,70 ja 200 meetri jooksus 24,39. Põhjusi oli mitmeid ja neist lähemalt siinkohal rääkima ei hakka. Teeme pisut trenni ja otsime siis talle uued võimalused isiklike rekordite alistamiseks.

Järgmiste võistlusteni on aega täpselt nädal. Siis võistlevad A ja B vanuseklassi sportlased Eesti meistrivõistlustel Võrus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar