laupäev, 19. juuli 2014

Balti matšist

Kahel päeval Lätis, Valmiera staadionil toimunud Balti maavõistlustel tuli Eesti koondis Läti järel teiseks. Kolmas oli Leedu koondis.

Kahel päeval sai suure võistluskoormuse ka Rait, kes tegi igati hea võistluse. 100 meetri jooksus püstitas ta oma hooaja tippmargi 10,85, mis andis neljanda koha. Täna toimunud 200 meetri jooksus saavutas ta uue isikliku rekordiga 21,68 samuti neljanda koha. Eelmise suve rekord paranes 7 sajandiku võrra. 100 meetri jooksus jäävad praegu veel ajad kahjuks isiklikust rekordist üsna kaugele (rekord 10,66).

Rait osales ka kahes teatejooksus. Kui 4x100 meetri teatejooks oli igati plaanides, siis täna pidi ta koondist aitama 4x400 meetri teatejooksus, kuna üks meeskonna liige vajas väljavahetamist. Lühikeses teatejooksus tuli Eesti koondis 40,98 sekundiga neljandaks (võidu napsas Soome koondis). 4x400 meetri teatejooksus võeti Raidi vahetuseajaks 48,2, mis oli täna Eesti koondise meestest kiireim aeg! Aeg 3.15,13 andis samuti neljanda koha. Nii et igati tubli esitus Eesti koondise eest on Raidil tehtud. Nüüd valmistub ta aga juba Eesti meistrivõistlusteks, mis toimuvad 2-3 augustil Tallinnas, Kadrioru staadionil.

Homme, 20.juulil võistleb aga Viljandi lahtistel meistrivõistlustel Minni, kes teeb kaasa kaugushüppes. Saame näha, millise jälje on jätnud tema vormile vahepeal tehtud reis. Ootame igati korralikku tulemust!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar