kolmapäev, 18. detsember 2013

Võistlustulemusi

Täna käisime Tallinnas Audentese spordihallis võistlemas. Toimus traditsiooniline Audentese jõuluvõistlus. Oma võistlushooaja avasid Hanna, Liisbet, Laura.

Väga hästi õnnestus kaugushüpe Hannal ja Liisbetil. Hanna hüppas viimases voorus, oma kuuendal hüppel uue isikliku rekordi 4.94, millega tuli kolmandale kohale. Finaali pääses ta 4.65ga ning viiendana. Esimest suurest eesmärgist ehk viiest meetrist jäi veel õige pisut lahutama. Isikliku rekordi hüppas ka Liisbet, kes parimal katsel sai kirja 4.60. Finaalist jäi ta napilt välja. Laural kaugushüpe ebaõnnestus, kuna mitte kuidagi ei saanud ta sammu klappima ja nii sooritas ta kõik katsed kaugelt paku tagant.

60 meetri jooksus oli meie edukaim aga just Laura, kes võitis oma eeljooksu 8,55ga (isiklik rekord 8,51). Hanna jooksis 8,60 (isiklik rekord 8,55) ja Liisbet jooksis välja uue isikliku rekordi 8,65. Aasta tagasi jooksis Liisbet 60 meetrit 9,16ga. Finaali pääsemiseks oleks pidanud jooksma 8,49ga.

Esmaspäeval toimusid aga meie hallis Pärnu Linna Spordikooli lahtised jõuluvõistlused, mille kohta teen pikema kokkuvõtte nädala teises pooles koos piltidega. Küll aga olen tulemused kõik kirja suutnud panna ja võistluse protokolli saab igaüks ise endale arvutisse tõmmata siit: http://speedy.sh/JhX2C/Parnu-Linna-Spordikooli-lahtised-jouluvoistlused-16.12.2013.doc


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar