laupäev, 7. detsember 2013

TV10 olümpiastarti pakkus võimsaid emotsioone

Täna toimus Võrus TV10 olümpiastardi esimene üle-eestiline etapp. Meie sportlastest võtsid sealt osa Vanessa, Ann Marii, Elisa, Andra ja Ramona, kes kõik Pärnus toimunud etapil osavõtunormatiivi täitsid. Kavas oli tüdrukute 60 meetri jooks. Täna tegid tüdrukud aga mitmes mõttes ajalugu.

Alustame aga algusest peale. Nooremate tüdrukute 60 meetri jooksus võtsid Ann Marii ja Vanessa oma eeljooksudest esikoha. Vanessa võiduaeg oli 8,94 ja Ann Mariil koguni 8,69. Elisa lõpetas oma eeljooksu teisena ajaga 9,06. Kõik jooksid välja oma isikliku rekordi! Kes oskas aga arvata, et Ann Marii pääseb parima ajaga ja Vanessa kolmanda ajaga A finaali, kus joostakse välja kohad 1-6? Elisal jäi vaid 2 sajandikku puudu, et samuti A finaali pääseda. Küll jõudis ta kindlalt B finaali, kus joosti välja kohad 7-12.

Finaaljooks oli aga midagi väga võimast. Kui poolel maal ei olnud veel selge, kes jooksu võidab, siis ülivõimsa lõpuosa jooksis Vanessa, kes võttis alavõidu uue isikliku rekordiga 8,67!!! Ja see polnud veel kõik. Ann Marii jooksis finaalis välja aja 8,74 ning tõi meile kaksikvõidu!!! Sellist tulemust ei oleks ma osanud unes ka näha. Vanessast sai esimene minu õpilane, kes on saanud TV10 olümpiastardi etapil esikoha! Ja kaksikvõit tundus mulle täiesti uskumatuna. Elisa lõpetas oma B finaaljooksu isikliku rekordiga 9,00 ning sai kokkuvõttes seega 8.koha. Nii et 3 meie tüdrukut esikaheksas!

Vanessa võeti kiiresti pärast jooksu ka intervjuule. Loodetavasti oli tegu tema esimese intervjuuga paljude seast, mis veel tulemas!

Vanessa võiduintervjuu, mida on võimalik ehk ETV ekraanil näha 14.detsembril TV10 olümpiastardi erisaates kell 17.15.

Kolm vaprat tüdrukut on saanud hakkama väga uhke tulemusega! Ann Marii, Vanessa ja Elisa


Vanemate tüdrukute 60 meetri jooksus sai Andra oma eeljooksus teise koha, joostes välja isikliku rekordi 9,00. Aasta tagasi jooksis Andra TV10 avaetapil 9,44, seega tubli areng! Ramona sai ajaks 9,25, mis on tema esimese suurema võistluse kohta igati korralik tulemus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar