kolmapäev, 17. juuli 2013

Juunioride Euroopa meistrivõistlused, 18-21 juulil Itaalias, Rietis

Mitte just väga tihti ei võistle ühe spordiklubi sportlane rahvusvahelistel tiitlivõistlustel. Kui selline sündmus siiski aset leiab, peab sellele palju tähelepanu pöörama, sest tegu on suure saavutusega nii sportlasele, tema treenerile kui ka kogu spordiklubile.

Juba homme asub Itaalias, Rieti linnas võistlustulle meie esisprinter Rait. Toimuvad juunioride Euroopa meistrivõistlused. Rait on stardis nii 100 kui ka 200 meetri jooksudes.

Rait jõudis eile hommikul Itaaliasse. Täna teeb ta soojendustreeningu, et homme võistlustulle asuda. 100 meetri jooksu esimene ring algab Eesti aja järgi kell 12.40. Stardinimekirju veel üleval ei ole, seega ülevaade vastastest hetkel puudub. Kui stardinimekiri kättesaadavaks saab meile, riputan selle ka siia üles. Kui esimene ring peaks osutama edukaks ja Rait peaks edasi pääsema, ootavad homme kell 17.45 ees poolfinaalid. Jääme lootma parimat!

Reedel alustab Rait 200 meetri eeljooksudes meie aja järgi kell 20.45. Siis toimub esimene ring. 

Väidetavalt on kogu võistlusprogrammi võimalik vaadata ka otsepildis interneti vahendusel. Aadress selleks on http://eurovision.digotel.com/ea/index.html   Kas antud link ka reaalselt töötab, näeme juba homme, kui võistlused avatakse kell 10.00 käimise võistlusega ja kell 10.30 algab meeste kuulitõuke kvalifikatsioon. Nii et kel soov Raiti näha ja kogu seda suurvõistlust otsepildis vaadata, peaks homme hommikul arvuti taha kolima. Kell 12.40 algavad 100 meetri eeljooksud!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar