pühapäev, 11. detsember 2011

Tartus käidud!

Täna Tartus peetud noorte jõuluvõistlustel võitsid meie klubi noored kergejõustiklased kuhjaga esikolmiku kohti. Kõik nad väärivad suurt suurt kiitust tänase päeva eest. Kui mul lugemine sassi ei läinud, siis 9 kaasasolnud last saavutasid kokku 18 poodiumikohta. Kuna protokolli pean mõned päevad kindlasti ootama, siis kõikide tublisid tulemusi hetkel täpselt ette lugeda ei oskagi.

Kõige säravamate tulemuste eest kandsid hoolt meie C klassi tüdrukud 60 meetri jooksus. Eelmisel hooajal isikliku rekordi 9,00ni viinud Hanna võttis siin alavõidu uue väga kõrgest klassist isikliku rekordiga 8,68. Sel alal tuli meile aga kaksikvõit, sest teise koha teenis Kristiina samuti isikliku rekordi 8,99ga. Seni oli tema jooksnud 9,11. Tegu on elektriaegadega! Samad tüdrukud võtsid kaksikvõidu ka kaugushüppes, kus Hanna oli parim 4.40ga ja Kristiina teine 4.33ga. 600 meetri jooksus teenis Hanna teise koha ajaga 1.56,0, mis on samuti tubli tulemus. Kahjuks pidi selle jooksu katkestama Kristiina. Sellegipoolest tegid tüdrukud väga hea võistluse, mida kroonisid isiklikud rekordid 60 meetri jooksudes!

Kolmel alal poiste C vanuseklassis kaasa teinud Randel teenis samuti 3 auhinnalist kohta. Kaugushüppes sündis avakatsel kohe isiklik rekord 4.72, mis andis kokkuvõttes teise koha. 60meetri jooksus ja 600meetri jooksus oli Randel kolmas.

Nooremates vanuseklassides tuli kolme parema sekka 60meetri jooksus, kaugushüppes ja 150meetri jooksus Elisa. Märkimisväärne on siinkohal isiklik rekord kaugushüppes 3.85. Ka Vanessa, Rannar, Andra jõudsid kõik vähemalt korra kolme parema sekka ja said mälestuseks kaasa diplomi ja pisut muudki nänni. Tubli oli ka Kermo, kellel ei jäänud sugugi palju puudu, et kolme sekka mahtuda.

Kõige nooremate poiste arvestuses tegi puhta töö Andry, kes võitis kaugushüppes ja 150 meetri jooksus esikoha. Olgu siinkohal mainitud, et Andryle oli see esimeseks kergejõustikuvõistluseks üldse!

Kahjuks olid Tartusse vanematega tulnud Andry ja Elisa pilditegemise hetkeks juba lahkunud, teised aga said oma sõjasaaki demonstreerida

Tänu meie tublile kaameratöölisele Kerstinile on peatselt tulemas siia selle võistluse videod Hanna ja Kristiina 60meetri jooksudest.

Nii et oli igati tore pühapäev ja igati positiivne hooaaja avavõistlus! Kaasas olnud seltskond oli tore ja kindlasti läheme me millalgi veel nendega võistlema. Järgmine võistlus kõigile 1998-2003 sündinud noortele toimub aga juba meie hallis tuleval reedel, 16.detsembril. Info selle võistluse kohta on samuti kohe kohe siia tulemas!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar