neljapäev, 22. detsember 2011

Audentese jõuluvõistlus

Eile toimunud võistlustel püstitati isiklikke rekordeid, hooaja tippmarke, ent oli ka ebaõnnestumisi. Nagu spordis ikka.
Alavõidu tõi meile poiste A klassis viimast jooksu teinud Rait, kes 60 meetri eeljooksus sai ajaks 7,11 ning finaalis 7,10. Isiklik rekord on eelmisest talvest 7,05. Arvestades, et Rait kurtis väsimuse üle, siis saab neid aegu pidadi kordaminekuteks. Eelmise talve tähtsamal võistlusel, Eesti noorte meistrivõistlustel jaanuari teises pooles jooksis Rait 7,08, nii et ka selles valguses on seisund igati okei. 60 meetri jooksus pääses kuuendana finaali ka Jarmo, kes jooksis eeljooksus uue isikliku rekordi 7,38. Paraku tegi ta oma jalale taas liiga ning finaali ta jooksma ei läinud. Karl Rene tegi üle pika aja esimese võistlusstardi ning sai ajaks 8,26. Ebaõnnestunud jooksu tegi Ranno, kes sai ajaks 7,75. Lootsin ise aega 7,50 kanti. Nii et see jooks läks tal aiataha. Uued stardid aga ootamas ees ning vigadeparanduseks aega ja võimalust on!

Teise alavõidu tõi meile samuti poiste A klassis Karl, kes võitis 1000 meetri jooksu uue isikliku rekordiga 2.45,81. Eelmine rekord purunes pea 4 sekundiga. 
Poodiumile jõudis ka Jaagup, kes poiste B vanuseklassis tuli 60 meetri jooksus teiseks ajaga 7,73 (eeljooksus 7,74). Eelmise talve rekord purunes pea poole sekundiga. Väga tubli võistluse tegi Madis, kes 60meetri jooksus püstitas isikliku rekordi 8,05 ning pääses kaugushüppes finaali samuti isikliku rekordi parandamisega  - 5.71. Eelmine rekord paranes pea 40 sentimeetriga.Karl J. jooksis 60 meetrit 8,30 sekundiga.

Tüdrukute arvestuses tegi väga tubli jooksu Inger, kes jooksis välja elu paremuselt teise aja - 8,56 (rekord 8,51). Oma eeljooksu ta sellega ka võitis ja ka jooks ise pakkus positiivseid emotsioone. Viimastel kuudel tehtud töö andis nüüd ka reaalse tulemuse. Igati rõõmustav!
Nooremate tüdrukute 60 meetri jooksudes tegid meie tüdrukud samuti häid jookse. Hanna võitis oma eeljooksu 8,72 sekundiga (rekord 8,68). Kristiina võitis oma eeljooksu isiklikku rekordit kordava 8,99ga. Karin oli Hannaga samas jooksus ja sai ajaks 9,30. Finaali pääses viimasena Hanna, kes seal aga viiendaks end jooksis, saades ajaks 8,77. Nii et kokkuvõttes väga korralik võistlus taas tehtud. Kaugushüppes tüdrukutel nii hästi ei läinud. Parim oli Kristiina 4.30ga, pakutabamisega oli probleeme Hannal, kes parimal katsel sai kirja 4.17 ning Karini parimaks jäi 4.09. 

Nooremate poiste arvestuses võistles meil ainult Randel, sest August haigestus ning kaasa ei tulnud. Randel tegi aga hea võistluse, kui võitis oma 60 meetri eeljooksu uue isikliku rekordiga 8,67. See aeg viis ta neljandana finaali, kus ta oma kohta ka kaitses - kokkuvõttes seega 4.koht ning taas sama aeg 8,67.

Kokkuvõttes võib öelda, et võistlus täitis oma eesmärgi, millest suurim oli vahelduse toomine rutiinsesse treeningperioodi. Lisaks oli õnnestumisi rohkem kui ebaõnnestumisi, mis on samuti tore. Võistlusest tehti palju videosid. Nende ülespanemisega läheb nüüd pisut aega. Videol peaks olema peaaegu kõikide 60 meetri jooksud!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar