esmaspäev, 5. detsember 2011

Häid tulemusi

Uus nädal algas meile päris kenasti, sest täna panid vanemad esimest korda jalga naelad ja jooksid 30m lendlähtest. Ning sündis nii mõnigi rekord ning hooaja parim tulemus.

Väga head minekut näitas Rait, kes jooksis 2,99 ja seejärel 2,97. Vorm on väga hea, arvestades, et möödas on mitu nädalat tugevat treeningut. Rekordit uuendas Ranno, kes läbis täna distantsi 3,21ga. Senine rekord langes sajandikuga. Päeva paremuselt kolmanda aja jooksis välja Jaagup, kes viimase nädala jooksutrenni teha ei saanud seljavalu tõttu. Täna kannatas juba sprintida ning uuteks rekordnumbriteks on nüüdsest 3,27. Arvestades, et jooksutrennides on paus sees olnud, siis peaks seegi aeg veel paranema. Aga tegu on juba väga hea ajaga! Rekordit uuendas ka Madis, kes jooksis täna 3,46. Karl J. sai ajaks 3,57, millega kordas isiklikku rekordit.

Täna olid väga tublid ka tüdrukud. Triin jooksis oma hooaja parima 3,72 ning Inger 3,78 ning 3,79. Triin jooksis alles eelmine nädal tossudega 3,88 ning täna joostud 3,72 on juba selge märk paranenud seisundist. Inger kordas oma isiklikku rekordit ja ma ausalt ei mäletagi, millal ta viimati nii kiiresti jooksnud on. Üldiselt saab rõõmuga tõdeda, et Inger teeb teist suurt tulemist tagasi võistlussporti. See omakorda rõõmustab mind väga väga.

Ka nooremas grupis joosti väga häid aegu täna. Isikliku rekordi püstitas August, kes sai jalga uued naelad ja kohe ka uued rekordnumbrid - 3,76. Natuke veel ja saab juba aasta vanematele poistele kandadele astuda. Suurepärases vormis on endiselt nii Hanna kui ka Kristiina. Hanna jooksis täna parimas jooksus 3,84, kaotades isiklikule rekordile vaid sajandikuga. Kristiina sai ajaks 3,93, jäädes rekordist 3 sajandiku kaugusele. Martin jooksis täna tossudega 4,31. Kiiremini on ta jooksnud vaid naeltes. Tema vend Jüri sai ajaks 4,32.

Pühapäevasele võistlusele on hetkeseisuga minemas järgmised Sk Altiuse kergejõustiklased:
C-vanuseklassis Hanna, Kristiina, Randel
D-vanuseklassis Andra, Vanessa, Elisa, Rannar, Kermo
E-vanuseklassis Andry H.

Kõik võistlusega seonduv juba lähipäevadel!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar