laupäev, 26. veebruar 2011

Suurepärane laupäev!

Raske on kohe kusagilt alustada. Rõõmusõnumeid on tulnud täna nii kodumaalt kui Leedust.

Täna Vilniuses toimunud Balti maavõistlusel tuli Rait kolmekordseks Balti meistriks, võites 60m jooksu 7,13ga, 300m jooksu 36,84ga ja oli osaline 4x200m teatejooksu võidus 1.32,94ga!!! Aasta tagasi võitis Rait 60m ja 4x200m teatejooksu. Nii et suured suured õnnitlused Raidile, kes juba homme peab Tartus taas võistlustulle asuma klubidekarikavõistlustel.

Ääretult suure emotsiooni pakkus meile täna Tallinnas ka Hanna, kes esmalt jooksis 60m tõkkejooksu eeljooksus välja uue isikliku rekordi 10,16 sekundit. Sellega pääses ta neljandana A-finaali. Finaalis oli Hanna veel neljandal tõkkel kinni teisest kohast, pidi selle paraku aga loovutama ning lõpetas kolmanda kohaga! Finaalis parandas ta rekordit veelgi - uued rekordnumbrid 10,03 sekundit! Palju palju õnne veelkord! 68 tüdruku seas sai 23.koha Christiina 11,16 sekundiga. Oma eeljooksus oli ta sellega teine. Kristi jooksis aga esmakordselt tõkkevahed läbi 3 sammuga, tuli 38ndaks ja tõi oma koolile vajalikud punktid! Nooremate poiste 60m tõkkejooksus ei kaotanud täna kordagi oma jooksu Leonardo, kes võitis esmalt oma eeljooksu 10,28ga. See aeg oli paraku paremuselt 7s ning see tähendas, et esimesena tuleb A-finaali pealt vaadata ja endast parim B-finaalis anda. B-finaali (kohtadele 7-12) võitis Leo samuti, parandades rekordit 10,20ni. Seega kokkuvõttes 7s koht, mis on kahtlemata samuti tubli tulemus. Kõrgushüppes jäi nii Hanna kui ka Christiina laeks täna 1.21. Tänane oli justkui kordus eelmisele aastale, kui Brigita tuli 60m kolmandaks ja Inger võitis B-finaali.

Nii et Rait kolmekordne Balti meister, Hanna teist etappi järjest A-finaalis ja esmakordselt 3 parema seas uhke isikliku rekordiga, Leonardo B-finaali võit, Christiina ja Kristi tublid pingutused tegid tänase päeva väga rõõmsaks! Nüüd on üleval ka juba videod tänasest TV10 etapist - Christiina ja Kristi eeljooks tõketes, Hanna eeljooks ja finaal, Leonardo B-finaal, Hanna autasustamine. Head vaatamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar