pühapäev, 13. veebruar 2011

Eest meistrivõistlused

Rait ja Brigita tegid Eesti meistrivõistlustel päris ilusad stardid, millega võib rahule jääda. Brigita Eesti meistrivõistluste debüütvõistlus 60m jooksus lõppes ajaga 8,25 (rekord 8,21), mis andis 15.koha. Kuigi aeg võinuks olla mõned sajandikud kiirem, ei saa midagi Brigitale ette heita. Uus kogemus jälle käes. Finaali pääses veel ajaga 8,10.

Elamuse pakkus kahepäevasel võistlusel Rait. 60m eeljooksus jooksis ta kohe välja isikliku rekordi 7,06 (eelmine 7,08). Oma eeljooksu lõpetas Rait teisena, jäädes alla ainult Richard Pulstile, kes sai ajaks 7,03. Finaali pääses Rait 4-6 koha jagamisega. Eeljooksus 7,10 välja jooksnud Edgar Niglas tegi finaalis aga valestardi ning pidi finaaljooksu pealt vaatama. Finaalis parandas Rait rekordit veelgi - uued rekordnumbrid nüüd 7,05. See aeg andis 5koha, kusjuures pronksmedalist jäi lahutama vaid 0,03 sekundit...Kusjuures see kaotus jäi finaaljooksus juba ainuüksi stardis reageerimisaja taha, mis Raidil oli 0,187 sekundit, kui näiteks kuldmedali võitnud Rasmus Rooksil oli vastav näitaja 0,128. Eeljooksus oli Raidi reaktsiooniaeg 0,157. Nii et finaalis start kõige paremini ei õnnestunud.

Pühapäevases 200m eeljooksudes startis Rait neljandas jooksus, kus lõpetas teisena klubikaaslase Timo Tiismaa järel. Taas sündis isiklik rekord - kui suvel jooksis ta staadionil 22,82, siis nüüd 22,66. See aeg viis ka finaali! Väga palju energiat nõudnud eeljooksust aga Rait taastuda korralikult ei suutnud, finaalis jooksis ta üsna raskelt välja aja 23,09, mis andis taas viienda koha. Nii et kokkuvõttes esines Rait väga edukalt - mõlemas jooksus pääses ta finaali, jooksis välja kolmel korral uue isikliku rekordi ning võttis kaks viiendat kohta! Lisaks õnnitleme siinkohal klubikaaslast Timo Tiismaad, kes võitis 200m jooksus hõbemedali 22,43 sekundiga! Õnnitlused!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar