reede, 11. veebruar 2011

Võtame nädala kokku enne Eesti meistrivõistlusi

Esmalt pean alustama kurvema sõnumiga. Pisemas grupis kukkus eile tõkkejooksu tehes Kristiina nii õnnetult, et murdis randmes luu. Vahetult enne maandumist pani ta käe ette ja kukkus kogu keharaskusega käe peale. Käsi on nüüdseks kipsis, kuuldu põhjal 4ks nädalaks. Sellest on väga kahju, sest Kristiina jooksis eilses trennis suurepäraselt tõkkeid. Nüüd jääb paraku 26.veebruari TV 10 vabariiklik etapp tal vahele. Aga võistlusi tuleb veel ja veel nii et soovime Kristiinale kiiret paranemist ja jõudu, jaksu!

Tänases trennis hiilgas noorem grupp 30m lendlähtest jooksus. Peaaegu kõik jooksid välja uue isikliku rekordi. Kõige kiiremat aega näitas Hanna, kes jooksis kolmel korral kiiremini oma eelmisest rekordist. Tänane seeria nägi välja selline - 3.96, 3.96, 3.95. Rekordit uuendas Karin - 4.23, Kristi 3 jooksis välja 4.31, Elise-Lee 4.25, Martin 4.26, Jüri 4.28. Kõige noorem Martina parandas rekordit rohkem kui kümnendiku jagu ja sai kirja 4,44. Vanemas grupis kordas oma rekordit taas Jaagup - 3.49 on saanud ta lemmiknumbriks (sama aega jooksnud vähemalt 4-5 korda).

Homme ja ülehomme on aga Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti Meistrivõistlused. Esimesena läheb starti Rait, kelle 60m eeljooksud algavad 15.20. 60m jooksudes on üles antud 22 jooksjat, Rait on oma 7,08ga hooaja edetabelis neist 7ndal kohal. Tuletame siinkohal meelde, et aasta tagasi pääses Rait viimasena finaaljooksu. Loodame, et finaali on asja ka tänavu. 15.40 toimuvad eeljooksud ka naiste 60m jooksudes, kus on registreeritud 20 jooksjat. Brigita on oma tänavuse isikliku rekordiga 8,21 neist paremuselt 19ndal kohal, ent vahed on seal väga väikesed. Aeg 8,10 tõstaks ta juba 12 parema hulka. Finaaljooksu see aasta asja veel ei ole, ent viimaste trennide põhjal ootan väga head jooksu ja isikliku rekordi kohendamist. On ju tegu Brigita esimese Eesti meistrivõistluste stardiga!  B vanuseklassi tüdrukutest teeb kaasa ka Eesti noorte meistrivõistlustel Brigita ees hõbemedali võitnud Liis Roose.

Pühapäeval kell 15.30 algavad aga meeste 200m eeljooksud, kus starti tuleb 21 jooksjat (koguni 4 meie klubist). Oma ajaga on Rait paremuselt 9s, ent siingi on vahed väikesed ja läheb tõsiseks sajandike mänguks.

Nii et loodame positiivseid emotsioone nädalavahetuselt!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar