pühapäev, 20. veebruar 2011

Sk Altius klubidekarikal teine!!!

Sk Altiuse meeskond saavutas Võrus noorte klubidekarikavõistlustel teise koha 95 punktiga. Altius saavutas kolm alavõitu - Rait võitis 60m jooksu 7,20 sekundiga, Kristjan Salumaa 60m tõkkejooksu 8,40ga ja meie teatenelik koosseisus Jarmo, Kristjan, Jaagup, Rait 4x200 teatejooksu.

Raidi 60m jooks kulges üle kivide ja kändude. Alles lõpuruudustiku eel suutis ka konkurendist mööduda ja alavõidu võtta. Vaevalt pool tundi enne 60m algust osales Rait aga kaugushüppes, kus sai viimasel katsel kirja 6.03. Kõik 4 katset tõukas Rait kaugelt paku tagant. Tulemus andis kuuenda koha.

Kolmanda koha punktid tõi meile Karl 1500m jooksus ajaga 4.41. Kusjuures alavõit jäi vaid kahe sekundi kaugusele. Väga tubli võistluse tegi ka Jarmo, kes esmalt ületas teivashüppes rekordit kordava 2.80. 3 meetri peal sai Jarmo teisel katsel kõrgusest küll jagu, ent ta ei lükanud teivast tagasi ning teiba puudutusest kukkus latt alla. Kõrgushüppes sattus Jarmo aga hoogu, mida oli väga tore näha. Järjest alistusid 1.65, 1.70, 1.73, 1.76 ja siis avakatsel ka 1.79! Ka 1.82 peal oli teine katse lootustandev. Rekordist jäi lahutama 1 cm. Tulemus andis neljanda koha.

Enne teatejooksu oli Altius jagamas kolmandat-neljandat kohta. See tagas koha kõige tugevamas jooksus. Jarmo tegi väga hea avavahetuse ning saatis Kristjani teele esimese-teisena. Kristjan võttis sisse liidripositsiooni, kolmandat vahetust jooksis Jaagup, kes loovutas küll ühe koha, ent tegi väga tubli jooksu, viimasel 60m vahe liidriga enam suuremaks ei läinudki. Rait püüdis liidri kinni tagakurvis, lõpusirge avanedes jõudis kõrvale ja koos joosti viimaste meetriteni. Rait sai poole meetriga ette vahetult enne finišit, siis aga kukkus konkurent, kaotas pulga ja kogu võistkond diskvalifitseeriti. Meie poiste aeg oli aga päeva parim ja see tõstis meid kokkuvõttes teisele kohale!

Olemas on ka video väga põnevast teatejooksust, ent selle üleslaadimisega läheb veel aega, kuna telefoni juhe on rännanud Tartusse :)

Nii et õnnitlused meie poistele!

3 kommentaari:

  1. Küsimus tekkis, et kui palju punkte esikohast puudu jäi?

    VastaKustuta
  2. 17 punkti jäi puudu. Arvestades, et meil ei olnud kolmikhüppajat väljas ja seega 0 punkti sealt ning et võitjad said just sel alal 14 punkti juurde, tuli enamus kaotusest just sellega.

    VastaKustuta