reede, 19. veebruar 2021

Uued piirangud

Vabariigi  valitsus on kehtestanud uued piirangud, mis hakkavad kehtima esmaspäevast, 22.veebruarist. Kahjuks puudutavad uued piirangud valusalt ka huviharidust ehk treeninguid.

Ainsana ei muutu mitte miski koondise kandidaatide grupil, kes saavad jätkata koos treenimist. Koondise grupiga liituvad uuest nädalast II grupi sportlased Eliise ja Kaspar P, kes oma tulemustega on vajalikud tingimused täitnud.

Teistel ei ole lubatud järgmisel kahel nädalal osaleda grupitreeningutel. Seega oleme täpselt samas seisus nagu olime detsembris. See on tõeliselt kurb. 

III treeninggrupp - kõige noorem treeninggrupp läheb 2 nädalasele puhkusele. Loodan väga, et kõik kasutavad ära talveilma ja suusatavad, uisutavad, kelgutavad õues ning teevad kodus ka pisut kõhu- ja seljalihaste harjutusi, kätekõverdusi. Loodame väga, et teiega kohtume taas 8.märtsil!

II treeninggrupp - lubatud on treenida üksinda või kahekesi, aga treeninguid võib teha ajal, kui koondise grupp hallis ei viibi. Lisaks ei tohi treeningu ajal kokku puutuda ühegi teise sportlasega. Kõik sportlased peavad mulle teatama päevad ja ajad, millal trenni hallis tehakse. Seda saate teha siis, kui olen uue nädala koondise grupi treeningute ajad välja pannud.

I treeninggrupp - kehtivad samad reeglid, mis II grupil. Pean täpselt teadma treeningute päevi ja aegu, aga neid ootan samuti siis, kui uue nädala graafik on välja pandud.


Mul on väga kahju, et sellised piirangud taas rakendatakse. Ega midagi muud üle ei jäägi, kui nendega leppida ja need ära kannatada. Kuigi väga keeruline on jääda positiivselt mõtlema, siis loodan siiski, et 2 nädala pärast saame taas kõik treeningutele tagasi kutsuda.

Altiuse pusasid saab endiselt tellida terve järgmise nädala! Selleks võib tulla halli neid proovima ajal kui koondise grupp teeb trenni. Kui see aeg ei sobi, siis palun mulle kirjutada või helistada ja lepime sobiva aja kokku. Pusasid hinnaga 25 eurot saab tellida kuni 26.veebruarini. Pusade eest saab tasuda sularahas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar