reede, 12. veebruar 2021

Eesti U23 meistrivõistlused

Sel nädalavahetusel toimuvad Tallinnas, Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti meistrivõistlused U23 vanuseklassile. Igal alal pääsevad starti kuni 8 sportlast 2019-2021.aastal püstitatud isiklike rekordite põhjal.

Meil on selles vanuseklassis kaks sportlast - Anete ja Herman ning mõlemad saavad nädalavahetusel oma võimed proovile panna. Anete osaleb esimesel võistluspäeval 60 ja 400 meetri jooksudes, teisel päeval ootab ees 200 meetri jooks. Herman osaleb avapäeval teivashüppes. 

Lisaks osaleb võistlustel väljaspool arvestust naiste teivashüppes Carlyn, kes sa selleks võistluskutse. Kutse esitati veel Ann Mariile ja Mikule, aga erinevatel põhjustel otsustasime nendega seekord starti mitte minna. 

Meie grupist välja kasvanud sportlasi on stardis veel. Meeste 60 ja 200 meetri jooksus asub tiitlit püüdma Henri. Nüüd Tartu Ülikooli spordiklubi esindav Jakob osaleb 60 meetri tõkkejooksus ja kaugushüppes, Nõmme kergejõustikuklubi ridades jookseb 400 meetri jooksus Ramona. Hoiame pöialt ka neile!

Võistlejate nimekiri

Ajakava 

Pealtvaatajad võistlustele lubatud ei ole, kuid võistlustest tehakse otseülekanne, mida on võimalik vaadata Kergejõustiku Facebooki lehel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar