neljapäev, 25. veebruar 2021

Eesti meistrivõistlused

Eelmisel nädalavahetusel selgitati Tallinnas, Lasnamäe kergejõustikuhallis välja talvised Eesti meistrid. Igal alal said loa võistelda kuni 8 sportlast. Stardinimekiri koostati 2019-2021 aastatel püstitatud isiklike rekordite põhjal.

Naiste 60 meetri jooksus pääsesid meil jooksma Ann Marii ja Anete. Anete osales ka lisajooksus, mis oli justkui eeljooksude asemel, Ann Marii valmistus ainult finaaliks. 60 meetri jooksu tulemused suurt rõõmu ei valmistanud. Finaali lõpetas Ann Marii viiendana, saades ajaks 7,77 (sel talvel püstitatud isiklik rekord 7,70). Anete sai kuuenda koha 7,92ga (sel talvel püstitatud isiklik rekord 7,80). Lisajooksus oli Anete aeg 7,95.

Teisel päeval jooksis Ann Marii 200 meetri distantsi. Seal pidi kaasa tegema ka Anete, aga tervislikel põhjustel pidime sellest jooksust loobuma. Eriti kahju on siinkohal sellest, et seetõttu ei saanud meil joosta ka 4x400 meetri teatenaiskond. Ann Marii lõpetas 200 meetri jooksu teisena, võites seega hõbemedali. Tema aeg 24,75 tähistab uut isiklikku siserekordit (senine 24,84). Selle pealt on kindlasti hea suveks ettevalmistust alustada!

Naiste teivashüppes tegi kaasa Carlyn, kellel on see talv olnud probleeme sobivate teivaste leidmisega. Seetõttu olime viimastel võistlustel kasutanud Tartu hüppajate teibaid. Seekord olid meil uued teibad olemas, aga kahjuks nendega hüpata Carlyn veel ei suutnud. Nii pidime hüppama oma vana, aga ääretult pehme teibaga, sest Tartu hüppajaid seekord kohal ei olnud. Kuna hüpata tuli pehme teibaga, pidime hoojooksu lühendama ja 8 sammuga võistlustel hüppama. Eestis hüppavad parimad hüppajad 14-18 sammuga, seega hüppasime seekord justkui poole hoo pealt. Carlyn suutis ületada 3.40, mis andis lõpuks parema katsete arvu juures kolmanda koha ehk pronksmedali.



Naiste 60 meetri finiš - Ann Marii peab leppima viienda kohaga. Foto: Marko Mumm

                           Naiste 200 meetri jooksu finišis tuli Ann Mariil tunnistada Kristin Saua paremust. Ajad vastavalt 24,47 ja 24,75. Foto: Marko Mumm

 


 Ann Marii sai Eesti meistrivõistlustel kätte ka Eesti rekordi autasu. Suvel püstitati Pärnu Rannastaadionil Eesti U20 rekord 4x100 meetri teatejooksus. Foto: Marko Mumm



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar