neljapäev, 28. veebruar 2019

Võistlustest

Täna toimusid meie hallis teivashüppevõistlused. Tüdrukute teivashüppe võitis Carlyn, kes püstitas isikliku rekordi 3.52. Võidutulemus tähistab ka uut kergejõustikuhalli rekordit nii tüdrukute U16 vanuseklassis kui naiste arvestuses. Teiseks tuli täna Pilleriin, kellele see oli alles teine teivashüppevõistlus. Pilleriin püstitas samuti isikliku rekordi 2.02

Carlyn alustas tänavust sisehooaega 2.95 ületamisega Tallinnas 2.jaanuaril. Juba järgmisel võistlusel ületas ta 3.40. Seejärel tuli 3.30, 3.45, 3.50 ja nüüd 3.52. Naiste hooaja edetabelis on Carlyn selle tulemusega nüüd viies, oma vanuseklassi edetabelit juhib ta endiselt kindlalt.



Noormeeste teivashüppes saavutas teise koha Herman, kes püstitas samuti isikliku rekordi 3.72. Tema senine rekord - 3.60 oli hüpatud juuli keskel Valgas. Raske olukord oli täna 3.62 peal. Kui kõik eelmised kõrgused alistusid esimesel katsel, siis just sellel kõrgusel läks vaja kolme katset. 3.72 alistus juba esimesel üritusel. Eesti U20 hooaja edetabelis tõuseb Herman sellega nüüd kümnendalt kohalt viiendaks. Tema sisehooaja senine tippmark oli 3.45. 

Hermani noorem vend Henri on samuti hakanud teivast õppima ning täna ületas ta kõrguse 2.12. Sellega oli ta kolmas. Tristanil jäi täna kirja 2.02. Meie teivashüppe esinumber Mikk täna ei hüpanud, kuna teda ootavad juba laupäeval ees Balti meistrivõistlused.



Võistluse lisaalana oli kavas meeste kõrgushüpe, mille võitis äsja Eesti meistriks tulnud Kristjan Tafenau 2.05ga. Sama tulemusega jäi teiseks Karl Lumi ning kolmandaks täpselt 2 meetrist jagu saanud Hendrik Lillemets. 



Sel laupäeval toimub aga selle talve viimane suur võistlus - Balti U18 meistrivõistlused Lätis, Kuldigas. Eesti koondise dressi tõmbavad selleks võistluseks selga Ann Marii (60 meetri jooks, 4x200 meetri teatejooks) ja Mikk (teivashüpe). Koondisekutse teenis ka Hanno (kaugushüppes ja 4x200 meetri teatejooksus), aga kahjuks vigastas ta ennast ega saa koondist nendel võistlustel aidata. Võistlustele ärasõit toimub juba reedel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar