esmaspäev, 18. veebruar 2019

Eesti meistrivõistlused tõid kulla ja isikliku rekordi

Nädalavahetusel toimunud Eesti talvistel meistrivõistlustel tegid mõlemad meie sportlased väga hea võistluse. 

Avapäeval oli naiste 400 meetri jooksu stardis Ramona, kes nädal tagasi viis oma isikliku rekordi 59,92 peale. Nüüd tuli proovida, kuidas õnnestub jooks tugevate jooksjate vastu. Kokku toimus kaks jooksu ja paremus selgitati välja aegade põhjal. Oma jooksu lõpetas Ramona kolmandana, püstitades uue isikliku rekordi 59,69. Kahe jooksu kokkuvõttes andis see 8.koha.

Foto: Marko Mumm

Teisel võistluspäeval tuli naiste 200 meetri jooksu starti Ann Marii. Kokku toimus kolm jooksu ja Ann Marii jooksis neist viimases. Konkurendid võimalust ei saanud ja nii võitis Ann Marii oma elu esimese meistritiitli täiskasvanute arvestuses! Võiduaeg oli seekord 25,06. 

2017.aastal võitis ta suvistel Eesti meistrivõistlustel naiste 200 meetri jooksus pronksmedali, 2018.aasta suvistel meistrivõistlustel 400 meetri jooksu pronksmedali. Seekord tuli esimene medal talvistel meistrivõistlustel ja kohe kuldne!

Fotod: Marko Mumm

Järgmisena ootab Ann Mariid ees Balti U18 vanuseklassi meistrivõistlused, mis toimuvad 2.märtsil Lätis, Kuldigas. Seal osaleb ta 60 meetri jooksus ja 4x200 meetri teatejooksus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar