reede, 10. juuni 2016

Võistlustulemusi ja pilte

Enne kui võistluste juurde jõuan, siis reedesest trennist. Reedel toimub trenn kell 17.00 hallis!

Homme võistleb Viljandis Ramona, kes teeb oma hooaja teise stardi teivashüppes. Lätis hooaja avavõistlusel hüppas ta mäletatavasti 2.70.

Homme ja ülehomme toimuvad Lätis, Valmieras Balti täiskasvanute maavõistlused, kus Eesti koondist esindab 3000 meetri takistusjooksus Karl!


Teisipäeval käisime Tallinnas võistlemas ning mitmed meie sportlased püstitasid väga korralikud isiklikud rekordid.

Poiste A vanuseklassi 200 meetri jooksus püstitas isikliku rekordi Henri, kes läbis distantsi 22,74ga. Talvel joostud 23,00 sai 26 sajandikuga üle joostud.

Tüdrukute B vanuseklassi 200 meetri jooksus püstitas isikliku rekordi Ramona, kes jooksis välja aja 26,76. Mai keskel joostud rekord paranes 42 sajandikuga!

Tüdrukute B vanuseklassi 100 meetri tõkkejooksus tegi väga hea jooksu Ethel, kelle aeg 15,13 oli ka päeva parim. 200 meetri jooksus sai Ethel ajaks 27,35. Talvel jooksis ta 27,78.

Poiste B vanuseklassi 110 meetri tõkkejooksus sai Kristo ajaks 15,88. Kahjuks puhus jooksu ajal lubatust suurem taganttuul ning seetõttu ei ole aeg edetabelikõlbulik.

Liisbeti võistlus tüdrukute A vanuseklassi kolmikhüppes paraku ebaõnnestus, kui tulemuseks mõõdeti 10.36.

Siin on ka mõned selle võistluse pildid: https://goo.gl/photos/pc7FDBfaG8Z3Zb466


Kolmapäeval toimus Vändras TV10 finaalvõistlus, maakondlik mitmevõistlus. Ootan veel protokolli, aga nooremate tüdrukute kuuevõistluses tuli meile kolmikvõit - esikoha võitis Carlyn, teine oli Martha-Liset ja kolmas Reena. Carlyn täitis ka vabariikliku etapi normatiivi.

Vanemate tüdrukute kaheksavõistluses tuli samuti kolmikvõit, kui esikoha võitis Ann Marii, kellele järgnesid Vanessa ja Elisa. Seejuures ei teinud Elisa võistlust vigastuse tõttu lõpuni. Ann Marii ja Vanessa täitsid ka vabariikliku finaaletapi normatiivi.

Vanemate poiste üheksavõistluses tuli kolmandaks Andry ja neljandaks Karl-Martin.

Finaaletapp toimub 15-16.juunil Tallinnas, Kadrioru staadionil.

Võistluse pildid on siin: https://goo.gl/photos/R8PULvNeE9txfa856

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar