esmaspäev, 6. juuni 2016

Võistlustest

Teisipäeval, 7.juunil võistlevad osad Tallinna noorte meistrivõistlustel väljaspool arvestust.
Kaasa teevad: Henri (200m), Kristo (110m tõkkejooks), Ramona (200m), Liisbet (kolmikhüpe, tagasihoidliku tulemuse korral ka 200m), Ethel (100m tõkkejooks ja 200m), Hanna (800m).

Kaasa osavõtumaks 2 eurot, klubi võistlusriietus! Väljasõit kell 13.00 Spordihalli eest Riia maantee äärest. Kohal olla 10 minutit varem! Orienteeruv tagasisõidu algus 20.15.

Kolmapäeval, 8.juunil toimub Vändra staadionil TV10 olümpiastarti maakondlik finaaletapp. Kuna võistlused algavad kell 10.00, siis stardime Pärnust juba 8 ajal. Võistlevad: nooremate tüdrukute 6-võistluses Carlyn, Reena, Martha-Liset, Pilleriin. Vanemate tüdrukute 8-võistluses Elisa, Ann Marii ja Vanessa. Vanemate poiste 9-võistluses Andry ja Karl-Martin.

Logistika: Ann Marii, Vanessa, Elisa ühe autoga. Minu autoga tulevad Carlyn, Reena, Martha-Liset, Pilleriin. Andryl on transport olemas, Karl-Martini transporti veel täpsustame.

Kõigil palun kaasa varuda süüa ja piisavalt juua, sest tulemas on pikk võistluspäev. Staadioni lähedal on olemas ka pood, aga võimalusi selle külastamiseks väga palju võistluste ajal me ei leia.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar