laupäev, 15. august 2015

Veel üks edukas võistlus

Täna toimusid Tori staadionil Rohelise Jõemaa suvemängud, kus oli kavas ka kergejõustiku võistlus. Samal võistlusel osalesid eelmisel aastal Liisbet, Hanna ja Kristi. Sel korral olid meil stardis Vanessa, Martin, Henri. Kõik esindasid Paikuse valda.


Võistlused algasid pendelteatejooksuga, kus iga valla eest olid jooksmas 4 poissi ja 4 tüdrukut. Kõik meie sportlased jooksid samuti. Paikuse valla võistkond saavutas jooksus esikoha!

Neidude arvestuses tegi meil kaasa Vanessa, kes võttis kaks alavõitu. Kaugushüppe võitis ta 4.91ga ja 500 meetri krossijooksu 1.41ga. 60 meetri jooksus ja kuulitõukes saavutas Vanessa teise koha. Eriti rahule võib jääda kuulitõukega, kus sündis uus isiklik rekord - 8.34. Eelmine rekord paranes lausa 74 sentimeetriga!



Noormeeste arvestuses tegi kaasa Henri, kes võitis esikoha 60 meetri jooksus ja kaugushüppes. Kaugust hüppas Henri 5.78! 1000 meetri krossijooksus tuli teine ja kuulitõukes kolmas koht. Meeste arvestuses kaasa teinud Martin hüppas kaugust 5.33. Teiste alade täpseid tulemusi peab siiski veel ootama.


Staadioni hooaeg hakkab vaikselt otsi kokku tõmbama.Veel on jäänud mõned pisemad võistlused ja siis hooaja lõpetamine mitmevõistlusel septembris. Väline võistlushooaeg saab aga lõpu oktoobris, kui Tallinnas toimuvad Eesti murdmaajooksu karikavõistlused, kus osalevad C,B,A,J ja täiskasvanute vanuseklassid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar