laupäev, 29. august 2015

Meeldetuletused

* Kõik, kelle elukoht (sissekirjutus) ei ole Pärnu linnas, peavad tooma kohalikust omavalitsusest garantiikirja Pärnu Spordikooli jaoks (uus nimi on Pärnu Spordikool, veel kevadel oli Pärnu Linna Spordikool). Garantiikirja tuleb vallalt küsida septembri esimese nädala jooksul! Garantiikirja küsides selgita välja, kas vald saadab selle ise spordikooli või annavad nad selle välja paberil. Viimasel juhul tuleb garantiikiri tuua minu kätte!

* 1996-2002 aastatel sündinud noored peavad läbima Pärnu Haiglas koormustesti spordiarsti juures. Testi tulemused tuleb tuua minu kätte! Registreerida saab ennast koormustestile telefonil 447 3238. Kuna sügisel saavad ajad väga kiiresti täis, siis palun kõigil omale aeg kinni panna hiljemalt 4.septembriks! Siis on lootust, et hiljemalt oktoobri alguseks on kõigil arsti juures käidud. Koormustest on kohustuslik! Koormustest on kuni 19.aastastele tasuta!

* Septembri teisel nädalal saavad kõik enda kätte jälle õppetasu maksmise lepingu. Leping kehtib 1.septembrist kuni 31.maini. Iga kuu eraldi arvet keegi ei esita! Lepingul on täpselt kirjas, kui palju maksta, kuhu maksta ja millal maksta. Palun maksetähtaegadest rangelt kinni pidada! Maksta on võimalik kuu, poolaasta ja aasta kaupa. Kuu kaupa makstes peab õppetasu olema makstud iga kuu 15ndaks kuupäevaks. Kellel tekib Spordikooli võlgnevus, kustutatakse huvikooli nimekirjast ja seega ei ole enam võimalik trennis käia. Kuna eelmisel aastal oli sellega palju probleeme, siis loodan, et sel aastal võtavad lapsevanemad kuupäevade jälgimist tõsisemalt. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar