laupäev, 31. mai 2014

Kõigi aegade võistlussarja rekord!

Täna Rakveres toimunud TV10 olümpiastardi neljas etapp pakkus meile nii õnnestumisi kui ka väikeseid ebaõnnestumisi, ent päeva lõpuks kaalus hea halva selgelt üle.

Alustan kohe kõige parema tulemusega, mis sündis tüdrukute 600 meetri jooksus. Meie tüdrukud Vanessa, Elisa ja Ann Marii olid paigutatud kõik viimasesse, kuuendasse jooksu. Jälgisime eelnevaid jookse hoolikalt, parima tulemuse jooksis enne meie jooksu välja esimese jooksu võitja, kes sai ajaks 1.51.50. Tuletame siinkohal meelde, et meie tüdrukute rekordid olid Ann Mariil 1.50,6, Elisal 1.50,8 ja Vanessal 1.56,4. See, mis toimus aga viimases kuuendas jooksus, oli kohati uskumatu. 300 meetri läbimisel haaras liidriohjad Ann Marii, kes enam kordagi tagasi ei vaadanud ning tegi ülivõimsa jooksu. Pärast finišijoont kohe maha langenud Ann Marii võttis alavõidu TV10 olümpiastardi võistlussarja kõigi aegade rekordiga 1.44,59!!! Eelmine rekord oli püsinud 14 aastat ning see oli täpselt 1.45,0. Marulise lõpuspurdiga tõusis teiseks Elisa, kes jooksis välja isikliku rekordi 1.50,07. See aeg andis ka kokkuvõttes teise koha! Nii et meie tüdrukutele tuli siit jooksust lausa kaksikvõit! Ka Vanessa parandas isiklikku rekordit, joostes välja 1.54,25, mis andis kokkuvõttes 5.koha.




Tüdrukute kaugushüppes käis aga kõva andmine, võistlus oli väga tasavägine  ja mängus oli iga sentimeeter.
Alavõidu noppi siit meie suureks rõõmuks Vanessa, kes hüppas parimal katsel 4.77 (lisaks veel kahel korral 4.72 ja korra 4.70). Viimases voorus hüppas end korraks teisele kohale Ann Marii, kes sai kuuendal katsel kirja 4.68. Konkurendid aga vastasid samuti oma parimate hüpetega - 4.71 ja 4.70 ning nii tuli Ann Mariil leppida neljanda kohaga. Tagantjärele aga tundub, et see andis talle jooksu jaoks kõvasti sportlikku viha juurde! Elisal läks kaugushüpe natuke kehvemalt, tulemus 4.35 andis 12.koha. Aga ka Elisa tegi kõik tasa väga uhke 600 meetri jooksuga!

Nooremate tüdrukute palliviskes püstitas Vanessa isikliku rekordi 42.20, mis jättis ta esimesena finaalist välja - koht seega üheksas. Vanemate tüdrukute palliviskes sai Merilin vihmasajus kirja 47.93, mis andis talle samuti 9.koha.






 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar