neljapäev, 13. veebruar 2014

Võistlustulemusi

Teisipäeval Tartus toimunud Martin Kutmani mälestusvõistlustel olid stardis Rait ja Jaagup, kes osalesid meeste 60 meetri jooksus. Rait pääses finaali eeljooksus joostud 7,10 sekundiga. Jaagup sai kirja 7,44, mis jääb 3 sajandikuga alla isiklikule rekordile. Finaalis lendas Raidil aga stardipakk tagant ära ning jooks seega ebaõnnestus. Tulemuseks 7,20 sekundit ja 8.koht.

Kolmapäeval toimus aga Tallinnas Nõmme kergejõustikuklubi lahtised meistrivõistlused, kus tegid kaasa Karl ja Ranno. Karl osales meeste 2000 meetri jooksus ja parandas isiklikku rekordit 4 sekundiga, saades ajaks 5.49,36, mis andis kolmanda koha. Meeste 60 meetri tõkkejooksu stardis oli Ranno, kes ajaga 8,43 tuli samuti kolmandaks. Isiklikule rekordile jäi ta alla 7 sajandikuga. 

Eile meie kergejõustikuhallis toimunud hüppajate võistlustel oli kava kõrgushüpe. Noormeeste parima tulemuse eest hoolitses meil Karl-Rene, kes tulemusega 1.73 tuli meeste arvestuses teisele kohale. Tüdrukute kõrgushüppes tuli esimeseks Liisbet, kelle tulemus oli aga käesoleva hooaja kõige tagasihoidlikum - 1.49. Hanna oli kolmas 1.40ga. Elisa ületas 1.37, Ann Marii ja Nele 1.31.

Hüppajate võistluse viimane kolmas etapp on kavas järgmisel kolmapäeval, kui kavas on kolmikhüpe kõikidele vanuseklassidele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar