laupäev, 1. veebruar 2014

Suurepärased tulemused Tallinnast

Täna toimusid Lasnamäe kergejõustikuhallis TV10 olümpiastardi üle-eestilised võistlused. Tegu oli teise etapiga ning kavas oli noorematele tüdrukutele kõrgushüpe ja 60 meetri tõkkejooks. Meie tüdrukud Elisa, Ann Marii ja Vanessa tegid kõik fantastilise võistluse!

Tüdrukute kõrgushüppes püstitas isikliku rekordi Elisa, kes alistas kõrguse 1.43 esimesel katsel! Just esimesel katsel selle kõrguse ületamine tõigi täna talle alavõidu!!! Teiseks tulnud konkurenti edestas ta ühe katsega, sest tema ületas 1.43 teisel katsel. Elisa oli täna väga lähedal ka 1.46 alistamisele, nii et suurepärane esitus meie tublilt tüdrukult. TV10 olümpiastardi võistlussarja kõigi aegade edetabelis tõusis Elisa selle tulemusega 30 parema sekka! Arvestame, et võistlussari peab oma 43.hooaega juba.

Väga suure üllatuse valmistas mulle Vanessa, kes läks võistlustele kõige väiksema isikliku rekordiga meie tüdrukutest (1.26). Täna ületas Vanessa aga koguni 1.34, parandades isiklikku rekordit koguni 8 sentimeetriga! 68 tüdruku hulgas andis see tulemus tubli 7.koha. Kohe Vanessa järel kaheksas oli Ann Marii, kes näitas väga kindlaid hüppeid kuni 1.34ni. Kõik kõrgused olid sinnani alistunud esimesel katsel. Rekordit täna paraku ületada ei õnnestunud, aga elu paremuselt teine kõrgushüppe tulemus oli saavutatud!

 Elisa esimene alavõit TV10 olümpiastardi üle-eestilisel etapil, kõrgushüppes tulemusega 1.43!

 Ning elu esimene teleintervjuu on ka antud! Mida Elisalt küsiti, saame loodetavasti kuulda ja näha TV10 olümpiastardi erisaates  ETV ekraanil 8. veebruaril kell 11.15-11.45 (kordussaated eetris 9.02 kell 18.00 ETVs ja 15.02 kell 9.00 ETVs).


Võidukas Elisa koos treeneriga!

Sellega täna tüdrukud aga ei piirdunud. Kohe ootas ees 60 meetri tõkkejooks, kus saime taas suurt rõõmu tunda. Kohe eeljooksus püstitas isikliku rekordi Ann Marii, kes ajaga 10,12 sekundit pääses teisena A-finaali. Vanessa lõpetas oma eeljooksu teisena ajaga 10,21 ning pääses samuti A-finaali, seda paremuselt neljanda tulemusega. Elisa võitis oma eeljooksu 10,52ga. Kahjuks lasti A-finaali jooksma 7 paremat tulemust ja Elisa aeg oli just paremuselt kaheksas, mis tähendas pääsu B-finaali, kus joosti välja kohad 8-14.

See, mis finaalis toimus, oli aga uskumatu. Ann Marii tegi ülivõimast jooksu ja lõpetas kindlalt esimesena, joostes välja isikliku rekordi 9,91! Tegu on väga hea ajaga, võistlussarja kõigi aegade edetabelis tõusis Ann Marii sellega jagama 26ndat kohta. Ning ta jagab seda nüüd Grit Šadeikoga, kes on praegu Eesti kergejõustikus üks suuremaid tähti!
Finaalis tegi väga tubli jooksu ka Vanessa, kes parandas oma eeljooksu aega, joostes välja aja 10,14 sekundit, mis andis talle neljanda koha, kusjuures kolmandale kohale kaotas Vanessa vaid 2 sajandikuga. TV10 olümpiastardis autasustatakse aga iga ala 6 paremat, seega sai oma autasu kätte ka tema!
Elisa lõpetas B-finaali kolmandana ajaga 10,54, mis kokkuvõttes tähendas 10.kohta!

Ann Marii, Elisa ja Vanessa koos võistluste maskottidega ühispildil!

Tüdrukud on sel aastal teinud TV10 olümpiastardi võistlustel väga suuri tegusid. Toimunud on siiani 4 ala, millest 3 on meie tüdrukud võitnud. Tänastele esikohtadele lisaks võitis avaetapil tüdrukute 60 meetri jooksu just Vanessa. Seega on kõigil nüüd üks vabariiklik etapivõit käes!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar