esmaspäev, 10. veebruar 2014

Väga kiired ajad

Tänases nädala esimeses trennis näidati mitmeid suurepäraseid rekordiparandusi 30 meetri jooksus, mis väärivad kindlasti ka siin ära märkimist.

Nooremas vanusegrupis näitasid fantastilist sprindikiirust Vanessa ja Ann Marii. Tüdrukud on sel talvel näidanud suurepärast kiirust, mis on toonud neile ka kaks suurt võitu TV10 olümpiastardis (Vanessa võitis esikoha üle-eestilisel etapil 60 meetri jooksus, Ann Marii 60 meetri tõkkejooksus). Vanessa jooksis täna välja isikliku rekordi 3,71!!! Ann Marii parandas samuti isiklikku rekordit ning uued rekordnumbrid on nüüd 3,76! Isikliku rekordi jooksis veel Nele, kes on samuti tublisti arenenud, tema tänane aeg oli 3,94. Esimest korda alla 4 sekundi jooksis Janeli, kelle uus rekord on nüüd 3,97. Ramona liikus uue sekundi alistamisele väga lähedale - 4,04!

Päeva kiireima aja eest hoolitses siiski vanemas grupis treeniv Laura, kes jooksis välja aja 3,65, mis jääb vaid 1 sajandikuga alla tema rekordile. Tegu on siiski Laura parima tulemusega sel talvel, nii et kogub temagi vormi. Liisbet kordas oma rekordit - 3,69.



Homme toimub aga Tartus legendaarse kergejõustikutreeneri Martin Kutmani mälestusvõistlus. Martin Kutman oli ka minu treener aastatel 2003-2008 ja 2010-2012. Meeste 60 meetri jooksus teevad homme Tartus kaasa meie sportlastest nii Rait kui ka Jaagup.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar