teisipäev, 4. veebruar 2014

Võistlustest

Pühapäeval toimusid Tallinnas Eesti karikavõistlused, kus Altius tuli meeste arvestuses auhinnalisele 7.kohale.
Mõned säravamad tulemused toome ka siinkohal välja. Meeste 60 meetri tõkkejooksus püstitas isikliku rekordi Ranno, kes 8,36ga tuli kolmandaks. Kolmas oli ka meeste 60 meetri jooksus Rait, kelle tulemuseks oli 7,06. Meeste kolmikhüppes püstitas isikliku rekordi Madis, kes sai kahel katsel kirja tulemuse üle 13 meetri. Parimal katsel mõõdeti hüppe pikkuseks 13.21. 4x200 meetri teatejooksus tuli meie meeskond viiendaks. Joosti koosseisus Rait, Ranno, Jaagup ja Jarmo.

Juba homme toimub meie hallis aga kaugushüppe võistlus. Kuna meie kohalik võistluskalender on täiesti tühi ja koguaeg ei jõua mujale võistlema minna, siis otsustasin, et korraldame hüppajatele mõeldud võistluse, mis toimub kolmel järjestikkusel kolmapäeval.

5.veebruar kaugushüpe
12.veebruar kõrgushüpe ja teivashüpe
19.veebruar kolmikhüpe

Arvestust peetakse kahes grupis: Esimene on üldarvestus, kuhu kuuluvad sportlased juuniori, noorsoo ja täiskasvanute vanuseklassist. Teine on noorteklass, kus võistlevad C,B ja A vanuseklassi sportlased. Võistluste eesmärk on pakkuda sportlastele võimalust võistlema tulla oma koduhalli! Oodatud on ka külalised mujalt Eestist, aga suurt reklaami me ei tee. Võistlus on registreeritud ka Eesti kergejõustikuliidus, seega on tulemused igati määrustepärased ja edetabelikõlbulikud.

Homme, 5.veebruaril alustavad naised ja tüdrukud kaugushüppega kell 16.00 ja mehed ning poisid kell 17.00. Registreerimine toimub kohapeal! Võistlus kannab nimetust Pärnu Linna Spordikooli lahtised hüppajate võistlused

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar