esmaspäev, 8. aprill 2013

Uus nädal

Järgnev informatsioon puudutab vanemat treeninggruppi, kelle trennide algusajad on alati kella 17.00st.

Uuel nädalal on meil 1 treening väljas. Praeguse plaani järgi on selleks päevaks kolmapäev ja kohaks hetkel Vallikääru ümbrus. Teisipäeval vaatan selle piirkonna seisukorra üle, et paik sobiks treeninguks. Nii et sobivad riided praeguse ilma jaoks tuleks varakult välja otsida!

Teisipäeval võtavad tüdrukud kaasa naelikud, sest neile näeb treeningplaan ette esimest tehnikatrenni! Poisid esialgu selle ideega veel ei liitu ning jätkavad täies ulatuses üldkehalist ettevalmistust.

Eelmise nädala põhjal tahaks tegeleda pisut ka kiitmisega. Olen viimasel ajal rohkem karme sõnu öelnud, sest kiitmiseks pole palju põhjust olnud.  Töömesilase auhinna minu silmis pälvis eelmisel nädalal väga kõvasti trenni rüganud Jaagup. Kiidan ja loodan, et sellist suhtumist näen ka järgmistel nädalatel. Ka teised tegid sammu positiivses suunas. Loodetavasti tehakse paar sammu selles suunas ka tuleval nädalal. Sest suvise võistlushooaja esimene tõsine võistlus peetakse juba  vähem kui 7 nädala pärast. Ja see aeg läheb lennates, uskuge mind!

Edukat töönädalat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar