pühapäev, 14. aprill 2013

Uue nädala ootuses

Järgmine nädal pidi meile esialgsete plaanide kohaselt tooma esimese võistluse, ent külm ja lumine kevad on teinud plaanidesse korrektuure. Tuleval nädalavahetusel pidi Tallinnas toimuma Eesti murdmaajooksu meistrivõistlused, ent korraldajad lükkasid võistluse 5.mai peale, kuna ilmad on olnud külmad ning metsaalused jooksurajad ei ole veel valmis jooksjaid vastu võtma.

Hooaja avastart peaks sellegipoolest jääma Karli teha, sest 1.mail toimuvad Eesti meistrivõistlused murdmaajooksus pikal distantsil (ümber Viljandi järve jooks). Enne seda osaleb ta veel luitejooksul 21.aprillil, mis on sel aastal ühtlasi ka Pärnumaa meistrivõistlused murdmaajooksus.

Vanemal treeninggrupil on ees ootamas koormuse langetamise nädal. Täna käisime Jõulumäel trenni tegemas ning nautisime värskes õhus turgutavat treeningut täiel rinnal. 






Järgmise nädala lõpus läheme Raidiga Tallinnasse Eesti juunioride koondise laagrisse, kus pühendutakse täielikult teatejooksu õppimisele. Nimelt tahetakse juunioride Euroopa meistrivõistlustele välja panna ka 4x100 meetri teatemeeskond. Samal võistlusel on 100 meetri normatiiv juba täidetud Raidil. Laager peaks toimuma kolmel päeval Tallinnas Audenteses. 


Sel nädalal tegi vanem treeninggrupp juba oluliselt paremini tööd trennides. Eraldi tahan esile tõsta lisaks Raidile ka Minnit ja Ingerit. Pühendunult töötab edasi Karl.

Nooremas grupis jooksis sel nädalal 30 meetri jooksus isikliku rekordi Liisbet, kes sai ajaks 3,95. Liisbet on üks neist, kes kandideerib mai lõpus Viljandis toimuvatel Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustel tüdrukute 4x100 meetri teatevõistkonda pääsemisel. Tublilt on trenni teinud tüdrukute punt eesotsas Martina, Nele, Anneliisiga.

Uus nädal toob meile soojemad ilmad. Nii vähemalt ennustatakse. Kolmapäeval on vanem treeninggrupp taas väljas trenni tegemas. Soovin kõigile jõudu ja jaksu, sest võistlushooaeg on kiiresti lähenemas!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar