teisipäev, 6. märts 2012

teine päev koolinoorte meistrivõistlustel

Tänagi tehti palju tulemusi, mis väärivad esiletõstmist. Ent kuna protokolli veel mul ei ole, siis paljud tulemused meelde täpselt ei jäänud.

C vanuseklassi poiste arvestuses võttis kaks alavõitu Randel, kes 60 meetri jooksus sai esikoha 8,3 sekundiga ning 300 meetri jooksus uue halli rekordiga 46,3.

C vanuseklassi tüdrukute arvestuses tuli meile mitu kaksik ja kolmikvõitu. 60 meetri jooksu võitis 8,3 sekundiga Hanna, kellele järgnesid Kristiina ja Laura. Ka kaugushüppes oli järjestus sama - Hanna võitis viimasel katsel  hüpatud 4.66ga, talle järgnes isikliku rekordi hüpanud Kristiina 4.53ga ja Laura 4.40ga. 300 meetri jooksus sündis ka siin uus halli rekord - Hanna võitis ajaga 46,3 sekundit. Teiseks jooksis end Laura 51,4 sekundiga. Kristiina 300 meetri jooksus seekord kaasa ei teinud.

D vanuseklassi poiste arvestuses võitis kaugushüppe isikliku rekordiga Rannar, kes hüppas 4.09. 60 meetri jooksus tuli teiseks Kermo.

D vanuseklassi tüdrukute arvestuses oli edukaim täna Elisa, kes võitis 60 meetri jooksu, kaugushüppe uue isikliku rekordiga 4.13 ning tuli kolmandaks 300 meetri jooksus. Andra tuli teiseks 60 meetri jooksus ja kolmandaks kaugushüppes. Vanessa oli 60 meetri jooksus kolmas ja 300 meetri jooksus teine. 300 meetri jooksu võitis Anett Maria. Tublisid tulemusi tehti aga veel ja kui protokoll mul lõpuks käes, teen siin neist ka ülevaate!

Nüüd aga järgmine etteaste - Karel Leetsari mälestusvõistlus, mille kohta ilmub kogu info siia homme, kolmapäeval!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar