teisipäev, 27. märts 2012

Katsevõistlus Pärnus

Täna toimus meie hallis TV10 olümpiastarti katsevõistlus, selgitamaks välja teatud alade paremad ja saamaks selgust, kes osaleb millistel aladel laupäeval Tartus vabariiklikul etapil. 

Vanemad tüdrukud ja poisid (1998-1999) osalesid täna kõrgushüppes ja kuulitõukes. Nooremad tüdrukud ja poisid kaugushüppes ja 60m jooksus. 

Positiivse üllatuse pakkusid tüdrukud kõrgushüppes, kus püstitati hulganisti isiklikke rekordeid. Ala võitis Kristiina, kes ületas uue isikliku rekordi 1.35. Sama tulemusega, ent katsete arvuga tuli teiseks Hanna. Aasta tagasi hüppas Hanna 1.26 ja Kristiina 1.18.
Kõrgushüppes tuli neljandaks Laura, kes karjapoisi stiilis hüpates ületas 1.25. Karin ületas 1.20. Mõlemad Kristid ületasid samuti rekordi 1.15.
Poiste kõrgushüppes sai alavõidu 1.40ga Randel, kolmandaks tuli August 1.35ga ning neljandaks sama tulemusega Martin-Erik. 

Vanemate tüdrukute kuulitõukes sai oma teise alavõidu Kristiina, kui tõukas 8.59. Kolmas oli Kristi M. 6 ja poole meetrise kuulikaarega. Poiste kuulitõukes oli kolmas August 8.23ga.

Kuna ma ise olin kõrgushüppe juures kohtuniku rollis täna, siis nooremate poiste ja tüdrukute tulemused ootan ära protokolliga. Selge oli see, et kaugushüppe võitis tüdrukute osas Elisa 4.02ga.

Laupäeval Tartus toimuval vabariiklikul etapil osalevad meie grupist lõpliku seisuga: Kristiina nii kuulitõukes kui kõrgushüppes, Hanna kõrgushüppes, Kristi M. kuulitõukes, August ja Martin-Erik kõrgushüppes.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar