laupäev, 11. veebruar 2012

Tänasest võistlusest

Tänasel võistlusel võttis kahest alast kaks alavõitu Hanna, kes vanemate tüdrukute 60meetri tõkkejooksus noppis alavõidu 9,9 sekundiga. Äärmiselt põnev oli aga tüdrukute kaugushüpe, kus Hanna end viimasel katsel esimeseks hüppas. Kuuendas voorus sai ta kirja 4.72, mis viis ta 1 cm paremusega senise liidri ette! Selliseks lõpptulemus jäigi.

Tõkkejooksus tuli teiseks ja kaugushüppes kolmandaks Karin, kes jooksus sai ajaks 10,7 ja kaugushüppes tulemuseks 4.22.

Poiste arvestuses oli edukas August, kes 60 meetri tõkkejooksu võitis suurepärase 9,1 sekundiga. Finaalis jooksis ka Lucas, kes 10,5ga tuli viiendaks. Lisaks võitis August ka teivashüppe 2.20ga. 

Nooremate tüdrukute arvestuses jõudsid 60 meetri tõkkejooksu finaali nii Eliisa kui ka Andra. Eliisa sai finaalis ajaks 11,5 sekundit, mis andis neljanda koha. Andra tegi pisut jalale haiget ning finaali jooksma ei läinud. Kahjuks tegi jalale haiget ka Elisa, nii et kõrgushüppes kumbki tüdruk starti minna ei saanudki. 

Nooremate poiste 60 meetri tõkkejooksus tuli teiseks Rannar 11,0ga. Nooremate poistega kõrgushüppes väljaspool arvestust kaasa võistelnud Randel hüppas 1.40.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar