laupäev, 18. veebruar 2012

Õnnesoovid ja Infot nädalavahetuseks

Täna alustame õnnesoovidega. Tänane sünnipäevaline on meil Inger, kellele soovime Palju Palju Õnne ja suuri kordaminekuid spordis ja kindlasti ka igalpool mujal!

Täna algavad Tartus aga Eesti meistrivõistlused. Kell 15.20 alustab Ranno meeste 60 meetri tõkkejooksude eeljooksudega. Kell 16.10 jookseb Rait meeste 60 meetri eeljooksu. Õnnestumise korral on võimalik joosta õhtustes finaalides, mis algavad vastavalt 18.20 ja 18.30. 

Homme, pühapäeval stardib Rait meeste 200 meetri jooksus, kui eeljooksud algavad kell 14.30. Kui Rait peaks ka finaali jõudma, siis see algab kell 16.50. Homme olen eeldatavalt stardis ka mina meeste kõrgushüppes, mis algab 14.10. Tulemusi reaalajas on võimalik vaadata aadressil http://www.ekjl.ee/uudised , valides sealt Kalender/Tulemused ja seejärel vasakult menüüst Toored Tulemused. Iga ala järgselt hakkab sinna tulemusi tulema ja link Toored tulemused peaks sinna ilmuma võistluste alguse ajaks kella 15.30 ajal. Nii et kel soovi, saab end kursis hoida meie tegemistega Tartus Eesti meistrivõistlustel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar