pühapäev, 26. veebruar 2012

Edasine võistlushooaeg

Talvine võistlushooaeg hakkab lähenema oma viimasele sirgele. Järele on jäänud veel märtsikuised võistlused, ent mitmed neist on väga olulise tähtsusega. 

Uuel nädalal on ees ootamas 2 olulist jõuproovi. Mõlemad leiavad aset Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis. Esimene neist toimub seal laupäeval, kui toimub teine TV10 olümpiastardi vabariiklik etapp, kus kaasa teeb ka näiteks Hanna oma lemmikaladel 60 meetri tõkkejooksus ja kaugushüppes. Järgmisel päeval - pühapäeval - toimuvad talvised Eesti klubide karikavõistlused, kus võistlemas on SK Altiuse meeskond, kus teevad kaasa ka mitmed meie grupi sportlased. Küsimärgi all on veel Raidi osalemine, ent kaasa teevad seal kindlasti Ranno, Jarmo, Karl Mäe. 

Väga tihe tuleb ka ülejärgmine nädal, kui esmaspäeval ja teisipäeval (5-6märts) toimuvad meie hallis Pärnu linna ja maakonna koolinoorte meistrivõistlused ning reedel (9märts) on neljandat aastat järjest toimumas Karel Leetsari mälestusvõistlused, mille korraldamisega seotud tegevused algasid juba sügisel ja on jõudnud nüüd haripunkti. 

Loodame, et hooaja viimased nädalad pakuvad meile häid sportlikke tulemusi ja eneseületamisi!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar