neljapäev, 24. november 2011

veel 1 rekord

30m lendlähtest proovis täna korra joosta noorema grupi Kristiina, kes jooksis esmakordselt alla 4 sekundi - 3.98. Kuna eelnevalt oli ta teinud mitmeid jookse ja starte pakkudelt, siis usun, et kohe trenni alguses võinuks aeg veelgi parem olla. Aga aeg on hea sellegipoolest. Hea uudis on ka see,et pea 1,5 kuud Hannale liiga teinud põlved on paranemas ja tasapisi on ta taas jooksutrennidega algust teinud. Mina isiklikult usun, et nii Kristiina kui Hanna jooksevad veel sel talvel 30m lendlähtega alla 3,90 sekundi.

Laupäeval tulevad aga 10ks hommikul halli Hanna, Kristiina, August ja Martin-Erik, et saada teivashüppe algõpet uue hooaja TV10 olümpiastardi võistluseks.

Vanemas grupis on poisid endiselt üsna hästi trenni tegemas. Pisikesi etteheiteid saab alati teha, aga üldiselt olen ma rahul. Tüdrukute osas on tugev paranemine ja edasiminek trennitegemises just toimunud Inger ja Brigita puhul. Loodan, et praegune hoog muutub veel suuremaks ja et järgmine kuu mööduks veel paremini. Siiani saab aga kiidusõnu öelda.

Täna saadud info kohaselt teevad talvise hooaja avastardi nooremad kergejõustiklased.Tartus 10.detsembril toimuval võistlusel teevad kaasa C,D ja E vanuseklassi võistlejad. Kui bussi suurus teada, hakkan kohe kirja panema neid, kes seal võistlevad. Värske info ilmub muidugi siia!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar