esmaspäev, 28. november 2011

Suured üllatused

Täna jooksid osad noorema ja osad vanema grupi liikmeid 30meetrit lendlähtest. Seisundid on kõigil erinevad, nii sai osadelt oodata rekordeid ja osadelt oli vaja lihtsalt saada tagasisidet hetke seisundi kohta. Osad tulemused olid aga šokeerivalt positiivsed. 

Kõige suurema üllatuse valmistasid Hanna ja Kristiina, kes mõlemad jooksid uued rekordid. Hanna, kes pikka aega ei saanud jooksuga üldse tegeleda põlvevalu tõttu, pani täna naelikud jalga ja jooksis esmalt uskumatu rekordi 3,86 ja seejärel 3,83. See tulemus sündis aga mõistagi väga usina trenni tulemusena, mida ta 1,5 kuud teinud on, kui jooksuga tegeleda ei saanud. Aeg on aga väga väga kõrgest klassist. Kristiina, kes eelmine nädal rekordi 3,98 peale viis, parandas seekord tulemust veel 8 sajandikuga ja 3,90 on nüüd tema uued rekordnumbrid. Olgu veel siinkohal mainitud, et mõlemad tüdrukud teevad avastardi juba 11.detsembril Tartus. Sellega täitis Hanna juba eesmärgi, mille talle seadsin (alla 3,90 see talv, Kristiina täpselt piiripeal). Nii et rohkem ma ennustada ei oska, mis aegu need 2 veel näidata suudavad see talv. Aga ma olen 99% veendunud, et täna joostud ajad ei jää selle talve parimateks. Nende kahe tüdruku puhul tuleb selgelt välja ka suur eelis teiste ees, sest viimasel ajal on nad saanud taas koos trenni teha ja neile meeldib üksteist maksimaalselt pingutama sundida. Iga kiirendus ja tõkkeharjutus käib maksimaalsel pingutusel. Väga väga vahva.

Rekordit uuendas ka August, kes tossudega jooksis samuti 3,90. Vanemas grupis jooksid kõik tossudega, mitte naeltega ja seal tegi väga korraliku tulemuse Rait, kes jooksis 3,06. Täpselt aasta tagasi jooksis Rait trennis 3,08, nii et seis on igati okei. Väga korraliku tulemuse jooksis täna ka Jarmo, kes viimasel ajal taas vigastuste küüsis vaevleb. Tänane 3,22 mõjus kindlasti igati positiivselt. Ranno suutis kirja saada 3,33. Aasta eest jooksis ta rekordi detsembri teisel nädalal 3,28. Sellega võrreldes ei olegi seis väga paha. Karl-Rene jooksis täna 3,57.

Tüdrukutest jooksid täna veel Inger ja Triin, samuti tossudes. Mõlemad said ajaks 3,88. Kuna aga nende trennid on olnud teistlaadi ja vormikõver peaks üles liikuma hakkama aasta lõpus ja uue aasta alguses, siis võib anda hea hinnangu nendelegi aegadele. Inger on viimased 2 nädalat teinud palju paremini trenni kui varem ja kui see veel paranema peaks, siis mina olen veendunud, et isiklik rekord lendlähtest jooksus tuleb aastavahetuse kandis. Hoian väga pöialt, et ta jätkab nii nagu ta praegu teeb. Triinuga on samuti veel tööd vaja teha, et soovitud kiirus tagasi tuleks. Aga temagi on teinud trenni väga korralikult ja seda teed jätkates ootan tulemuste paranemist juba üsna pea.

Ajale ei jooksnud veel Risto, kes alles taastub reievigastusest ja hetkel maksimaalse kiirusega veel joosta ei saa. Jaagupil oli täna probleeme seljaga, mistõttu ta jooksutrenni vahele jättis. Temalt ootaks samuti lähiajal tugevaid esituse ajale jooksus. 


Edaspidiseks - Alates järgmisest nädalast võtavad ka kõik vanema grupi liikmed kaasa naelikud esialgu ainult ESMASPÄEVITI.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar