neljapäev, 17. november 2011

Aastalõpu võistlused

Vanemad (juuniorid, A ja B vanuseklassi võistlejad) valmistuvad oma tähtsamaks võistluseks, mis toimuvad talvel jaanuari kuu lõpus. Sellegipoolest on detsembri lõpus tulemas traditsiooniline võistlus, kus Altiuse sportlased ennegi osa võtnud. Tegu on Audentese Jõuluvõistlusega. Plaan on sinna minna ka tänavu.

Lisaks toimub mitu võistlust noorematele (C, D, E vanuseklassid), millest vähemalt ühele läheme samuti. Siinkohal tooksingi välja variandid, kuhu veel sel aastal võistlema on võimalik minna. Valik saab tehtud siis, kui ilmuvad kõikide võistluste täpsed ajakavad ja juhendid.

10.detsember - Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi laste (C-, D-, E-klass) jõuluvõistlus Tartus

20.detsember - Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi noorte (J, A, B-klass) jõuluvõistlus Tartus
või
21.detsember - Audentese Spordiklubi lahtised Jõuluvõistlused (C,B,A + vanemad klassid) Tallinnas, Audentese spordihallis.

Hetkel on juhend väljas Audentese jõuluvõistluse kohta ning see ütleb järgmist:

C vanuseklass (1998-1999) 60m jooks ja kaugushüpe
B vanuseklass (1996-1997) 60m jooks, kaugushüpe, kuulitõuge
A vanuseklass (1994-1995) 60m jooks, kaugushüpe, kuulitõuge ja 1000 meetri jooks. 


Kuna tegu on heal tasemel võistlusega, siis suure tõenäosusega saab valik tehtud just selle kasuks. Lisaks on tegu hea võimalusega väljuda treeningrutiinist ja tuua argiellu väheke elevust ja ärevust. Plaan on kaasa võtta kõige nende 3 vanuseklassi esindajaid ja lisaks mõned vanemad, kes saavad vastavalt juhendile võistelda väljaspool arvestust.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar